Consecinta sexualizarii copiilor: O fetita de 4 ani a fost violata de colegii sai de gradinita

La Paris, o plângere civila a fost depusă la comisariatul politiei din arondismentul XIII la începutul acestei săptămâni, semnalând că o fetita în vârstă de 4 ani a fost violată de alți elevi din grădiniță.

Faptele au avut loc la jumătatea lunii septembrie și Brigada de Minori din Paris a fost sesizată, calificând cazul descris ca viol în grup cu copiii de 4 ani.

Violul a avut loc în curtea unei gradinite din arondismentul XIII din Paris, unde este scolarizata fetita. Victima a fost izolată de alți trei elevi care au dezbracat-o  pentru a putea efectua o „penetraratie digitală”.

Același tip de fapte ar fi avut loc de două ori pe parcursul anului școlar precedent.

Potrivit jurnalului „Le Parisien”, conducerea gradinitei, care era la curent de aceste fapte, ar fi sfătuit părinții micii victime să nu depună plângere la politie.

Cu toate acestea, cazul stârnește o mare agitație printre părinții copiilor din aceasta grădinița și este analizat foarte serios de investigatori.
Jérôme Coumet, primarul arondismentului XIII parizian, a indicat de asemenea că o „reuniune va avea loc foarte curând în școală”, în prezența unui psihiatru pentru copii, pentru a „explica in mod  profesional ceea ce s-a produs”.

La rândul său, Michèle Créoff, vicepreședinta Consiliului Național pentru Protecția Copilului (CNPE), a declarat că, deși acest tip de act „nu este frecvent”, nu este „nici excepțional„!

Toate acestea arată că sexualizarea copiilor impusă de conducătorii noștri are o consecință imediată.

Sursa: https://www.medias-presse.info/viol-dune-fillette-de-4-ans-par-dautres-eleves-de-maternelle-la-consequence-de-la-sexualisation-des-enfants/99214/