Selectați pagina

Celebrităţi din România care s-au apropiat de Dumnezeu şi sunt ortodoxe practicante

Celebrităţi din România care s-au apropiat de Dumnezeu şi sunt ortodoxe practicante

Să enumerăm mai jos numele şi povestea pe scurt a câtorva vedete din România care sunt ortodoxe practicante:

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, binecunoscuții prezentatori de radio şi TV, după vizita lor în Sf. Munte Athos s-au apropiat mult de Dumnezeu, împărtăşind adesea ascultătorilor lor din experiența trăită acolo ca o revelație.

Dan Negru, cunoscutul prezentator de emisiuni de divertisment, merge regulat la biserică şi se mărturiseşte la Pr. Ciprian Grădinaru de la Catedrala din Bucureşti.

Fotbalistul Valentin Iliev de la Steaua, în timpul liber slujeşte într-o biserică ortodoxă şi îl ajută pe preot la activitățile din timpul slujbei.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a părăsit lumea showbiz-ului, şi-a dedicat viața familiei, este fată de casă, merge regulat la biserică împreună cu soțul şi copiii ei şi țin posturile împreună.

Prezentatoarea Anca Serea împreună cu soțul ei Adi Sînă, au preot duhovnic la care se mărturisesc, duminica ducându-şi copiii la împărtăşit.

Actorul Mihai Coadă, din cunoscutul rol ce l-a jucat în serialul „La bloc”, s-a retras din actorie, ducând o viață religioasă, în post şi rugăciune.

Theodora Videscu, regizor de filme şi documentare, după 15 ani de viață în mijlocul televiziunii, se retrage într-o mănăstire şi devine monahie. Dragoş Pâslaru având aceeaşi poveste, din actor devine monah. Monica Fermo, de asemenea.

Dan Bădulescu, fost chitarist de muzică rock, renunță la chitară, urmează cursuri de teologie şi devine în cele din urmă preot.

Iar lista poate continua atât cu celebrități din România cât şi de la Hollywood.

Blogul Lumina pentru candela din suflet

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Ortodox

    Din pacate uni nu sunt practicanti,poate vreo doi dintre ei. Antiecumenisti si anticip probabil niciunul.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.