Selectați pagina

Cel mai puternic medicament 100% NATURAL: Combate 15 boli

Cel mai puternic medicament 100% NATURAL: Combate 15 boli

propolisSe spune – și pe drept cuvânt – că propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente oferite de natură. Datorită compoziției sale (rășini vegetale, ceară, uleiuri volatile, fier, microelemente – cupru, mangan, zinc, cobalt, polen, secreții ale glandelor salivare ale albinelor), mărește rezistența fizică și înlătură oboseala. Propolisul este, totodată, și un excelent antiviral, antiinflamator, reface țesuturile afectate de răni, vindecă arsurile și degerăturile, cicatrizează operațiile și oprește sângerările gingiilor.
Există două feluri de propolis: cel brut, care arată ca niște mici bulgări de culoare maronie și are un miros dulce-amărui, și tinctura alcoolizată. În acest articol ne vom referi mai departe la felul în care tinctura de propolis poate să aducă alinare și vindecare în mai multe afecțiuni medicale.

Cu tinctură de propolis se pot vindeca următoarele boli:
1. Toate bolile interne infectioase care duc la stari febrile – se trateaza cu 30 picaturi/zi.
2. La menopauza, femeile vor lua, timp de un an, cate 10 picaturi zilnic.
3. Inflamarea prostatei – se recomanda 30 picaturi/zi.
4. Hipertensiune – 30 picaturi/zi pana la vindecare.
5. Inflamarea rinichilor si ficatului – cate 40 picaturi de doua ori pe zi, puse intr-un pahar cu 100 ml de apa calda. Se repeta pana la vindecare.
6. Angina, faringite, gripe si evitarea unor complicatii – cate 40 picaturi/zi, puse intr-un pahar cu 200 ml de apa calda, combinat cu gargara, de mai multe ori pe zi.
7. Ulcer de stomac sau enterite – 40 picaturi/zi, in 100 ml de lapte cald. Se bea pe stomacul gol.
8. Bataturi si cheratite – inainte de culcare, imbibi o bucata de vata in tinctura de propolis si o asezi pe locul dureros. Ziua, poti folosi alifia de propolis cu sapun sau cu salicilat. Atentie! Cheratitele raman inca dureroase zile intregi!
9. Afectiuni ale pielii – se freaca zonele afectate (daca e suportat alcoolul) cu tinctura de propolis. Daca alcoolul nu e suportat, trebuie amestecat propolisul intr-o crema.
10. TBC pulmonar – cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi si inhalatii de doua ori pe saptamana. Pentru inhalatie, la 250 ml de apa fierbinte adaugam 100 picaturi de tinctura
11. Boli micotice intre degete – locurile afectate sunt unse cu tinctura.
12. Dureri de stomac – 50 picaturi in 100 ml de apa. Se recomanda si in cazul parazitozelor intestinale, de doua ori pe zi, pe stomacul gol.
13. Dureri de masele – pune vata imbibata in tinctura pe locul dureros. Propolisul curat pus pe gingia dureroasa sau pe maseaua cariata alina durerea si impiedica infectia.
14. Tinctura se mai poate folosi si in cazul ranilor vechi. Rana trebuie spalata cu extractie de lipan, apoi se unge de mai multe ori cu tinctura de propolis.
15. Tinctura se foloseste si in cazul arsurilor de gradul I. Rana trebuie unsa de mai multe ori cu tinctura. In aceste cazuri nu se vor forma vezicule.

Cum vă faceți acasă tinctură de propolis

Ingrediente:
20 g de propolis mărunțit
100 g de alcool (de preferinta sa fie de peste 70% si cat mai aproape de 96%)

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *