Selectați pagina

Cea mai mare vină a Bisericii este că ea există și că încă mai ține lumea așa cum o vedem

Cea mai mare vină a Bisericii este că ea există și că încă mai ține lumea așa cum o vedem

Biserica nu intră în carantină, ea aparține lui Hristos, nu autorității pământești.

Cea mai mare vină a Bisericii este că ea există și că încă mai ține lumea așa cum o vedem. Sunt curios și mă întreb: mai există vreo criză majoră, vreo panică, vreo nenorocire unde să nu fie vinovată Biserica Ortodoxă? Pare că cea mai mare vină a Bisericii este că ea există și că încă mai are impact în acesta lume, iar Evanghelia încă mai schimbă viețile oamenilor.

Biserica este mereu țapul ispășitor iar creṣtinii sunt puṣi „la colţ” şi invitaţi să-şi reanalizeze propriile valori, împinṣi de la spate spre formalismul ritului exterior, atunci când acesta mai există.

În zilele acestea fiecare creștin trebuie să fie pregătit, prin urmare, să înfrunte progresismul contemporan, acuzele nejustificate și minciunile de tot felul afirmând fără rezerve Adevărul absolut care este Cuvântul lui Dumnezeu fără teamă de a da socoteală pentru credința din inima.

Avem de-a face cu cea mai rafinată formă de anticreştinism care a existat vreodată! Acum creştinii nu mai sunt închişi, torturaţi şi exterminaţi în lagăre de muncă sau închisori.

Acum suntem bombardaţi cu calomnii, minciuni şi informaţii false care urmăresc slăbirea suportului popular la adresa bisericii cu scopul nedeclarat de a distruge credinţa în IISUS HRISTOS!

Dumnezeu să ne întărească să trecem biruitori şi prin aceste încercări!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *