Selectați pagina

Cea mai mare moschee din România se va construi lângă noul sediu al masonilor

templu masonicCea mai mare moschee dintr-o Capitală europeană va fi construită pe un teren din București, chiar lângă noul centru de evenimente al francmasonilor. Cele două proiecte vor fi realizate pe terenuri primite gratuit de la Guvernul român și au aceeași adresă: Bd. Expoziției nr. 22-30.

Moscheea musulmanilor și centrul masonilor sunt despărțite doar de numărul cadastral, care este diferit în cazul celor două loturi de teren. Proiectul de realizare a moscheii include și un complex cu o librărie, o școală de studiu al Coranului și spații de recreere și va avea caracteristicile arhitecturii din era otomană. De celalată parte, centrul de evenimente al francmasonilor va o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă.

La sfârșitul lunii mai, Guvernul României a cedat gratuit Muftiatului Cultului Musulman un teren de 11.295 mp pentru ridicarea unei moschei. Potrivit Hotărârii nr. 372/2015 terenul este situat în București pe Bulevardul Expoziției nr.22-30 (lângă Romexpo).
Tot pe Bd. Expoziției nr. 22-30, în decembrie 2013, Guvernul României a oferit gratuit pe o perioadă de 49 de ani un alt teren, de 2.500 metri pătrați. De această dată, destinatarul era Marea Lojă Națională a României care va construi aici un mare centru de evenimente.
Cele două proiecte au astfel aceeași adresă. Există însă și o diferență. Terenurile au numere cadastrale diferite. Astfel, terenul primit de Marea Lojă Națională a României are numărul cadastral 262697, în timp ce terenul pe care ar urma să fie construită o moschee are numărul cadastral 262698.
Sursa: Active News

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. eunice.bugaian

    Să frescă Domnul să clădească liimbile să le încîlcească limbile să le topească cărămizile!!!Nu l ajue că mai au încă PATRU MOSCHEI!!!!!!!!!!!!!!

    Răspuns
  2. Ecaterina

    Nu se va mai construi nici o mega-moschee. Acolo au fost câțiva români curajosi, care au aruncat acolo măruntaie de porc și chiar porci întregi au îngropat. Și pentru că turcii sunt bătuți în cap de bani, au declarat că nu-i nici o problemă, demonstrând în cacest fel că deciza este clar politică și că acțiunea lor nu are nimic de-a face cu așa-zisa lor religie. Atunci, ne-am dus mai mulți români acolo și am plantat Sfinte Cruci, am făcut slujbă de sfințire a locului, astfel încât acel loc sfânt pentru noi să devină un blestem pentru cel care ridică acolo vreo casa satanică. De atunci nu se mai aude nimic. Presa trădătoare tace mâlc și nu dă absolut nici o imagine sau știre la tv, ca să nu afle românii care dorm pe lenea lor.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке