Ce ușor am cedat dragilor, de a nu fi de Înviere în biserici! Anul 2020 va intra in istorie ca anul fricii pentru biserică!

Supermarket-urile aglomerate în plină carantină!

Iar la biserică de Înviere strict interzis, nici măcar în preajma bisericii, la distanțe sociale mari unul de altul, echipați corespunzător, cu mănuși și măști 😷 

Unde sunt voievozii noștri creștini, ca să măture sterpiciunea din fruntea țării!

Pentru hrana trupească se permite, nu și pentru cea sufletească 😏

Cine se bucură de această frică dragilor?

Oare Hristos ne vrea fricoși? Acesta e un TEST să vadă cum vor reacționa creștinii, începând cu referendumul pentru familie la care am dat greș nesiliți de nimeni tot noi creștinii, și continuând cu alte proiecte de dezumanizare și descreștinare!

Ce ușor am adaptat „recomandările” laice ale organelor statului la viața bisericii, începând chiar cu capii bisericilor noastre.

Păstorul Cel Bun, și-a dat viața pentru oile Sale, iar cel plătit fuge cand vede năpasta!

Eu am plâns înainte de Înviere și de Înviere dar cine vede lacrimile?

Și asta e abia începutul! Să vedeți ce urmează și câtă lepădare vom vedea după ce planurile diavolului vor evolua, continuînd cu vaccinul, care se declară a fi absolut necesar, fără să specifice ce conține acest vaccin! Cipuirea și pecetea, prin care se dorește instaurarea unei ordini mondiale instaurată pe frică, teroare și controlul absolut a omenirii( fizic și emoțional) peste care va fi înălțat „salvatorul” antihrist! Se vrea cu orice preț ștearsă indentitatea creștinilor!

Apocalipsa vorbeşte de 2000 ani despre acestea, iar lumea tot o să fie găsită neinformată și dezarmată!

Eu cred că totuși satana încă nu e mulțumit intru totul! Chiar de s-a închis o biserică, au prins viață biserici în fiecare casă! Fiți puternici dragilor!

Cum vă pare? Este vreo logică în toate aceste evenimente ? Supermarketurile pline, bisericile pustii și îmbolnăviri și morți suspecți !

#DISTRIBUIȚI, dragilor, să nu mai arătam atâta frică, sperăm să simtă zbaterea noastră și cei de „sus”

#FIȚICURAJOȘI

Autor: Ion Marian (preluat de pe profilul său de socializare)