Acesta este un articol deosebit de important. Să nu fiţi şocaţi, dacă e prima dată când auziţi despre aceste lucruri!

Cartea apocalipsei ne vorbeşte despre pecetea Antihristică, spunându-ne că toţi aceia ce vor avea pecetea diavolului pe mâna lor dreaptă sau pe frunte, vor gusta din mânia lui Dumnezeu. Pe lângă înţelesurile teologice ale acestui semn, azi ne propunem să vă arătăm şi câteva detalii greu de crezut!

pecetea antihristului

Ce suntem noi? Oameni, sau….NUMERE? Despre pecetea antihristică

Vom începe cu identificarea peceţii: ce este numărul 666?

Capitolul 13 al Apocalipsei ne spune că fără acest semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, niciun om nu va putea cumpăra sau vinde, deci nu va putea trăi în lume. Acest semn ne va fi adus de profetul mincinos. Nu spunem că papa Francisc este 100% profetul mincinos, dar are nişte legături cu întunericul, precum şi nişte acţiuni sau fapte ce nu pot fi neglijate. Deci, dacă stăm să ne gândim, de ce avem nevoie pentru a cumpăra sau a vinde? DE BANI! Aşa că iată, am descoperit un lucru important despre această pecete a antihristului: va avea rolul pe care îl au banii.

Dacă ne uităm însă la ceea ce Biblia ne spune, dintr-o altă perspectivă, putem deduce că această pecete va fi -şi este- pe orice produs cumpărat. Fără ea, nu putem cumpăra nimic încă de pe-acum. V-aţi prins despre ce e vorba? Priviţi imaginea de mai jos:

barcod coduri de bare

Un simplu cod de bare, nu? Priviţi mai atent: la început, la mijloc şi la sfârşit avem 3 grupări, a câte 2 linii mai lungi. Număraţi acest linii. Sunt 6. Iar pentru că apar de 3 ori, rezultă 666

Mai avem un fel de cod: codul QR, care în ultimul timp este din ce în ce mai folosit:

qr cod

Aruncaţi o privire şi asupra acestui cod: 3 pătrate duble, deci 6 pătrate. De trei ori apare 666.

Coincidenţă? Nu prea cred. Iată unde putem găsi pecetea antihristului chiar şi în zilele de astăizi, când încă nu suntem pecetluiţi pe mână sau pe frunte, sau cel puţin nu ştim că suntem pecetluiţi.

Ce suntem noi? Oameni, sau….NUMERE?

Acum am văzut cum produsele pe care le cumpărăm zi de zi sunt deja marcate cu pecetea Antihristului. Noi încă nu suntem, dar prin purtarea de grijă a profetului mincinos de la Vatican s-ar putea ca mulți dintre noi să ajungem să fim de partea întunericului, în vremurile grele ce vor veni.

La naștere, cu toții am primit ceva unic, ceva ce nu mai are nimeni. Un Cod Numeric Personal, sau pe scurt un CNP unic. Dacă până acum niciodată nu v-ați gândit la acest CNP și la A Doua Venire a Mântuitorului, acum e timpul să o faceți. Câte cifre are CNP-ul? TREISPREZECE! Câte cifre sunt sub codul de bare? Da, tot TREISPREZECE! Coincidență? Nu prea cred….

Ce mai știm despre numărul 13? E al lui Iuda Iscarioteanul, cel ce L-a vândut pe Iisus. Pe câți arginți L-a vândut? Pe treizeci!() . Câte linii(gratii) are codul de bare? TREIZECI! Amuzant, nu? O altă coincidență? Din nou nu cred…. Şi ştiţi de ce? Oamenii care se ocupă cu crearea de astfel de coduri de bare, au recunoscut că un cod nu poate fi citit dacă nu are „şmecheria” cu cei trei de 6, demascată mai sus.

Unde mai putem întâlni rude ale 666:

permis de conducere

Da! Permisul de conducere… Priviţi partea din dreapta. Vedeţi antihristul?

Şi ca să ne mai îndulcească conducerea antihristică a lumii, vieţile noastre, s-au gândit foarte mult la noi: nu uitaţi semnele masonice şi satanice de pe ACTUALELE BULETINE: CNP, imagini ascunse vizibile doar la lumină UV, stema României gravată pe faţa noastră de pe buletin fără acordul sau înştiinţarea noastră, numărul 666 în greacă(Sub poza mică, alb-negru din dreapta scrie: sex, sexe, sex, în greacă 666).

Dacă pe actualele buletine avem CNP, deci suntem numere, nu oameni, fiindcă aşa ne vede orice organizaţie sau instituţie a oricărui stat din lume, ce să mai vorbim de NOILE BULETINE, care vor fi obligatorii în curând. Şi colac peste pupăză, s-ar pretinde că biometricitatea noilor buletine (da, cele 666 cu cip în ele, cu marcare izotopică probabil şi cu tot tacâmul de date biometrice) trebuie să ne faciliteze viaţa, să ne-o facă mai uşoară! Da, singurul lucru pe care îl vor facilita va fi cărarea spre iad…

Şi iată că după multe căutări am ajuns la ceea ce este cu adevărat 666, pecetea diavolului şi nu doar lucruri premergătoare ei: CIPUL.

De ce putem fi siguri?

– cipul este şi va fi implantat în mâna dreaptă sau pe frunte, aşa cum spune Biblia în Apocalipsa 13:16.

-Sfinţii Bisericii noastre Dreptmăritoare au profeţit încă din cele mai vechi timpuri cum va fi implantata pecetea antihristica, deci cipul. Sa vedem o astfel de profeţie:

În America câinii umblă fiind pecetluiţi cu un emiţător şi, pac!, îi găsesc. Aşa ştiu unde se află fiecare câine. Câinii care nu au marcaj şi sunt fără stăpân, îi omoară cu raze laser. După aceea vor începe să-i omoare şi pe oameni. Au pecetluit tone de peşti şi-i urmăresc din satelit în ce mare sunt. Pecetluirea va fi încrestare, pe care o vor pune mai întâi pe toate produsele şi după aceea vor impune să se facă şi cu raze laser pe mâna sau pe fruntea oamenilor. Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa „indosariere”, vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: „Va veti misca numai cu cartele; banii se vor desfiinta”. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va avea cartela, nu va putea nici vinde, nici cumpara. Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama „sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. In acelasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca si vor spune mereu: „Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana si nici nu-ti va vedea pecetea”. ( Profeţiile Sfântului Paisie Aghioritul).

Să recapitulăm:

  • Până acum avem profetul fals, care este papa, împăratul Vaticanului.
  • Avem erezia ecumenismului, în cadrul căreia s-a început lucrarea la noua ordine mondială, prin introducerea unei singure religii.
  • Şi azi avem şi câteva informaţii despre 666… Aţi început să vedeţi legătura dintre toate aceste lucruri? Dacă nu, peste foarte puţin timp o veţi vedea!