Selectați pagina

Ce s-a întîmplat totuşi la Odesa la 2 mai 2014? Foto ŞOCANTE!

Ce s-a întîmplat totuşi la Odesa la 2 mai 2014? Foto ŞOCANTE!

Ministrul afacerilor externe din Rusia, Serghei Lavrov, a declarat ca Rusia nu este de acord cu rezultatele anchetei evenimentelor din Odesa, 2 mai 2014. Dinsul cere implicarea ONU şi OSCE.

Ce s-a întîmplat totuşi în cladirea sindicatelor în această zi? Comentariile experţilor independenţi sunt şocante. Chiar din fotografii se vede că oamenii au fost torturaţi şi nu pur şi simplu incendiaţi în încăpere. Mulţi au fost împuşcaţi în cap, alţii stropiţi cu careva soluţii, căci au ars doar capul şi miinile, hainele rămînînd neatinse, alţii arşi complet au fost tîrîţi în alte încăperi unde se văd obiecte din lemn neatinse de flacăra focului, o femeie şi-a gasit moartea în faţa cabinei unui lift, dezbracata doar în partea de jos a corpului… şi apoi incendiata, o alta femeie,  cel mai probabil însărcinata, a fost strangulata în cabinetul de lucru, dupa cum se vede în una din fotografii.

Ce s-a întîmplat totuşi la Odesa în ziua de 2 mai?

Cîţi oameni au fost aduşi jertfă noului regim?

Redacţia Apărătorul

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Marian Rădulescu

  Rușii sunt cancerul lumii, ei au distrus Ucraina !

  Răspuns
  • Valerii

   Doamne iarta-l, ca nu stie ce scrie…!

  • veaceslav

   Marian Rădulescu- imi pare rau ca pe acest site, comenteaza oameni retardati, care cred tot ce se spune la televizor, fara sa cerceteze de sine statator.

Urmăritori / Pingbacks

 1. Călcătoarea călcătorilor secreți | Criteriul National - […] Totuși am o mare nedumerire de ce la noi JUSTIȚIA are CUTIE DE VITEZĂ modernizată după STANDARDUL LUCRULUI BINE…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.