Select Page

Ce i se pregăteşte omenirii. Află adevărul. Răşpîndeşte-l apropiaţilor

Ce i se pregăteşte omenirii. Află adevărul. Răşpîndeşte-l apropiaţilor

Ce i se pregăteşte omenirii. Află adevărul. Răşpîndeşte-l apropiaţilor

https://www.youtube.com/watch?v=k-LDZt0b7wg

 

9 Comments

 1. cristinaM

  Traducerea???

  Răspuns
 2. Marinela

  Poate ni-l traduceti si noua va rugam!

  Răspuns
 3. Ana

  V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-l traduceti

  Răspuns
 4. silvia

  Ce stiti despre PRAVILA PENTRU COPII AVORTATI Lasata de Schimonahia Antonia (cu nume de mirean Anastasia Eacolvlena Kavesnikova )n.1904in Don satul Dolgoe .Am inteles ca cu aceasta pravila, lasata de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu intr-o vedenie , se pot boteza acesti copii avortati.Unde putem gasi si daca se poate tradusa in lb.romana .
  Multumesc !

  Răspuns
  • Veaceslav

   In cel mult o saptamina o sa fie traducerea, daca va fi voia Domnului, poate mai repede

  • veaceslav

   Aicea e pe scurt, sper in curind sa fie publicate articolul intreg
   PRAVILA.
   -Rugaciunile de dimineata(dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez(inclusiv).Mai departe:
   -In numele Tatului Amin, a Fiului Amin, a Sfintului Duh Amin
   -Cei ce intru Hristos vati Botezat, In Hristos vati si imbarcat (de 3 ori)
   -Aliluia ( 3 ori)
   Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rindul sfintilor Domnului, si adresindune catre sfinti cerem asa:
   -Sfintea Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
   -Sfinta mare mucenita Varvara, alataura-mi copilul(numele) omorit in pintece, care sta in temnita
   -Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum lai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
   -Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu(numele) ca o mama de botez, omorit in pintece ,care sta in temnita
   In continuare urmatoarele rugaciuni:
   -48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
   -48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
   -48 de ori Psalmu 50….. si 40 de metanii mari (cei care nu pot , se permite in loc de ps 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus.)
   -48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari
   Dupa aceasta sfirsitul rugaciunilor
   -Cuvinese cu adevarat………………
   Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tai personali. De asemnea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc sa dai de pomana pelinici, caciulite, luminari, cruciulite, si de dat pentru botezul unui copil orfan,sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemeni cite avorturi sau pierdere de sarcina ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta epitemie de 5 ori pe an, nu mai des,deoarece orice viata incepe de la concepere,si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea “Doamne , milueste copii mei, omoriti in pintecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila ta, pentru credinta si lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila ta si nui lipsi pe ei de lumina ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi) Aceasta pravila se poate de indeplinit in 2, in 3 , in 4, pentru un suflet astfel se usureaza indeplinirea ei. daca in 2 citim cite 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa. Aceasta Pravila se poate de indeplinit si pentru altii care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude , prieteni, se permite de facut Pravila atit femeilor cit si barbatilor. Cei ce de sine statator, au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti. Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor , dupa citirea rugaciunilor, insa noapte intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40(din invataturile Pelaghei de la Rezani)

 5. Marinela

  Va multumim pentru efort. Domnul sa va rasplateasca!

  Răspuns
 6. Dorothea

  Măi fratilor ortodocsi, numele creștin se dă numai unui copil viu, vezi Sinodul 6 ecumenic, canonul 83. Ne putem ruga si acasa individual pentru aceste suflețele, că Dumnezeu știe ce am făcut și cine-s suflețelele pruncilor avortați. Biserica ii pomeneste prin rugăciunile din Molitfelnic, deci sufletele lor nevinovate nu-s la chinuri in iad. Această ,,pravilă” a monahiei Antonia nu are duh ortodox, cu ideea de a da nume pruncilor avortați. Este bine să intrebăm pe episcopii noștri dacă ,,pravilele” astea folclorice sunt ortodoxe sau nu și să nu ne aruncăm așa cu capul înainte fără binecuvântare.

  Răspuns

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *