Selectați pagina

Ce face Facebook-ul din patronul său. Zuckerberg urmărește utilizatorii, dar e paranoic când e vorba despre SECURITATEA sa

Ce face Facebook-ul din patronul său. Zuckerberg urmărește utilizatorii, dar e paranoic când e vorba despre SECURITATEA sa
securitate facebookMark Zuckerberg care conduce Facebook – un serviciu ce colectează datele personale pentru mai mult de un miliard de persoane din lume – pare să fie paranoic când vine vorba de propria securitate informatică.
În poza pe care Mark Zuckerberg a postat-o pentru a marca atingerea de către Instagram a 500 de milioane de utilizatori activi lunar, potrivit gizmodo.com, citat de b1.ro, se poate observa cum acesta a acoperit cu bandă camera video și audio jack-ul pentru microfoane al Macbook-ului pe care îl folosește.
Hackerii pot pătrunde în laptopurile personale ale oricărei persoane, pot urmări ce fac și ce spun aceștia prin intermediul camerei și al microfoanelor cu care este dotat dispozitivul, ceea ce face ca grijile lui Zuckerberg de a fi spionat să fie legitime.
Ironia face ca rețeaua de socializare pe care o conduce să fi introdus recent o aplicație prin care utilizatorii Facebook să poată face live video.Dacă aceștia ar proceda precum Zuckerberg, această opțiune ar deveni inutilizabilă.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii