Selectați pagina

Ce efect va avea asupra sănătății noile produse 5G? Ne oferim cobai pentru cercetările ulterioare?

Ce efect va avea asupra sănătății noile produse 5G? Ne oferim cobai pentru cercetările ulterioare?

Poate oamenii secolului 21 ar trebui sa lupte pentru dreptul de a nu fi radiat? Se pare ca noile produse 5G vor fi o sursa de radiatie continua pentru noi toti, fie ca avem un astfel de produs fie ca nu. Ce efect va avea aspra sanatatii, ne oferim cobai pentru cercetarile ulterioare?

20.000 de sateliți

Viziunea publica despre 5G a fost axata pe planurile companiilor de telecomunicatii de a instala milioane de turnuri cu celule mici pe stalpii de utilitati, pe cladiri publice si scoli, pe adăposturi de stații de autobuz, în parcuri publice și oriunde doresc în parcuri naționale și federal terenul deținut.

În comunitățile urbane locale vom avea un turn celular la fiecare 500 de metri de-a lungul fiecărei străzi.

Numărul total de sateliți care se așteaptă să fie puse pe orbită joasă și înaltă de mai multe companii va fi de 20.000 de sateliți.

Razele de microunde pe care le produc vor fi suficient de puternice pentru a trece prin pereți și corpuri umane.
Aceste fascicule de radiații vor trebui, de asemenea, să fie suficient de puternice pentru a trece prin pereți și carne umană, cum ar fi o mână sau un cap pentru a ajunge la destinația dorită.

Aceasta înseamnă că dacă vă aflați într-o locație aglomerată, cum ar fi un aeroport sau într-un tren, vor exista sute, dacă nu chiar mii, de radiații invizibile de radiații care zboară prin mediul înconjurător la viteza luminii.

Pe masura ce oamenii se misca in acel mediu, trupurile lor vor fi penetrate de numeroase fascicule de radiatii pe masura ce merg pe jos sau pe masura ce alti oameni se plimba prin ele cu smartphone-urile lor de 5G

Orașele nu au dreptul să “spună nu” la 5G. Regulamentele FCC împiedică orașele să se opună pe baza preocupărilor legate de sănătate – pot vorbi numai cu probleme de estetică și cu problematica practică a plasării echipamentului.

Aceștia trebuie să “spună” și ei o fac mai repede, sau companiile de telecomunicații îi vor amenința cu acte juridice pentru obstrucționarea planurilor lor.

Implementarea pe 5G prin satelit

Primii doi sateliți de testare 5G au fost lansați de SpaceX în februarie 2018. Sute de alți sateliți sunt așteptați să fie lansați în 2019. Setul complet de 20.000 de sateliți ar putea fi pus pe orbită în următorii doi ani.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, începând cu septembrie 2017, în jurul Pământului au circulat 1738 de sateliți care operează pe orbită. Aceasta înseamnă că numărul de sateliți va fi de 11 ori mai mare decât numărul curent.

Catastrofa de mediu de la rachete a fost folosită pentru a lansa sateliți

Combustibilul din rachete este foarte distructiv pentru stratul de ozon al Pământului care ne protejează de efectele dure ale radiației de la soare. În 2017, în întreaga lume au existat 90 de încercări de lansare a rachetelor.

Rachetele care utilizează combustibil solid produc o epuizare masivă a stratului de ozon. În timp ce rachetele care utilizează kerosen lichid drept combustibil, ele distrug mai puțin ozonul deoarece eliberează cantități masive de funingine de carbon negru în aer, în special la altitudini mari.

Dacă numărul lansărilor de rachete anuale crește de zece sau mai multe ori, ceea ce este posibil în cadrul planurilor pe care le-au făcut aceste corporații, modelele de computere sugerează că combinația de epuizare a ozonului și eliberarea funinginii neagră ar putea produce un efect de încălzire de 3 grade asupra Antarcticii și reduceți ozonul în atmosfera lumii cu 4%.

Chiar dacă va fi posibil ca o singură rachetă să pună mai mulți sateliți pe orbită, vorbim încă despre o creștere de 10 sau 20 de ori a daunelor aduse mediului înconjurător asupra a ceea ce se produce astăzi.”

Sursa: https://www.wakingtimes.com/2019/01/08/20000-satellites-for-5g-to-be-launched-sending-focused-beams-of-intense-microwave-radiation-over-entire-earth

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *