Selectați pagina

Ce contestă majoritatea este încercarea suporterilor LGBT de a redefini niște concepte vechi de mii de ani, de a redefini normalitatea

Ce contestă majoritatea este încercarea suporterilor LGBT de a redefini niște concepte vechi de mii de ani, de a redefini normalitatea

Un studiu medical desfășurat în America ne arată riscurile de sănătate la care sunt expuși homosexualii.

Conform acestuia, în anul 2014, în SUA, trăiau aproximativ 620.000 de bărbați homosexuali și bisexuali purtători ai virusului HIV. Riscul ca acești bărbați să dezvolte cancer anal este de 100 de ori mai mare decât al bărbaților heterosexuali neinfectați.

Să amintim și faptul că virusul HIV s-a răspândit inițial în comunitățile homosexuale. De aceea în majoritatea țărilor bărbații homosexuali sau bisexuali nu pot dona sânge.

Deși este un stil de viață nenatural, susținătorii LGBT vor să-l oficializeze și-n România. Oare de ce multe cupluri LGBT încearcă să imite cuplurile naturale, formate din bărbat și femeie? În multe cuplurile de homosexuali unul din parteneri este feminizat, se epilează, se machiază, încearcă să imite cât mai mult femeia. La fel, în multe cupluri de lesbiene una dintre ele este masculinizată: păr scurt, fără machiaj, îmbrăcăminte tipic bărbătească etc.

Toate acestea pentru că și ei, în subconștient, realizează că așa este natural, ca un cuplu să fie format dintr-un bărbat și o femeie nu din doi bărbați sau două femei.

Și acesta este nu doar un concept creștin ci unul universal valabil atât în civilizațiile precreștine cât și în cele necreștine. Cel mai cunoscut concept precreștin este cel de yin și yang din filosofia chineză. Acesta spune că pentru realizarea întregului, a echilibrului, a armoniei ai nevoie de două jumătăți opuse, adică de un bărbat și o femeie în cazul unui cuplu.

Că există și persoane LGBT nu contestă nimeni, au existat din tipuri milenare și vor exista cât timp va exista rasa umană. Ce contestă majoritatea este încercarea suporterilor LGBT de a redefini niște concepte vechi de mii de ani, de a redefini normalitatea. Iar căsătoria este unul din aceste concepte unviversal valabile în toate culturile: precreștine, creștine sau non creștine.

Rost Online

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *