Selectați pagina

Ce alegem, pâinea sau Crucea?

Ce alegem, pâinea sau Crucea?

În aceste momente atât de grele în care ni se pun întrebările: “Ce alegem? Pâinea sau Crucea? Confortul sau nevoinţa? Viața simplă sau o viaţă modernă? Viaţă sau moartea? Raiul sau iadul?”

Ce alegem, pâinea sau Crucea?

Ce alegem, pâinea sau Crucea?

Fraţilor, după 30 de ani de libertate prost înţeleasă şi timp preţios pierdut, acum suntem puşi în faţa examenului cel mare, de care depinde viaţa noastră veşnică.

Teama de a nu pierde confortul, locul de muncă sau de a nu o duce greu în viaţa aceasta trecătoare, pe mulţi i-a împins la o sinucidere lentă, care determină atât pierderea vieţii pământeşti într-un rit accelerat, cât şi pierderea sufletului.

Singura noastră scăpare este la Dumnezeu. Dar ce vrea Dumnezeu de la noi? Pocăinţă sinceră, fraţilor, schimbarea vieţii, acceptarea Crucii, răbdare în necazuri, nădejdea totală în El, citirea Noului Testament şi a Scrierile Sfinţilor Părinţi, Spovedania prin care oi ne împăcăm cu Dumnezeu, ne cerem iertate, ne mărturisim păcatele pe care le-am făcut, ne pare rău pentru că le-am săvârşit, dar să şi punem început bun vieţii noastre.

Să ţinem posturile, căci sunt sănătate atât trupească, cât şi sufletească, să-i iertăm pe cei care ne-au făcut rău şi să ne silim a le face bine, să ne lepădăm de sine, să facem milostenie, fiindcă atunci când dai unui sărac, lui Hristos Îi dai… Să ascultăm Cuvintele Sale, căci El spune: “Fără Mine nu puteţi face nimic.”, şi să nu ne încredem în noi şi în mintea noastră.

Să păstram curată, cu mare grijă, scumpa noastră Credinţă Ortodoxă, fără erezii, fără ecumenism, căci mare nădejde vom avea la Judecată…

Să fim cu luare aminte, să nu mai trăim în nepăsare şi să venim la cunoaşterea Adevărului, deoarece acum multe înşelări şi pericole ne pândesc la tot pasul…

Fraţilor, faceţi tot posibilul pentru a ieşi cât mai repede din acest sistem antihristic. Chemaţi-vă rudele acasă, pentru că Sfinţii şi oamenii cu viaţă Sfântă ne avertizează că vin mari suferinţe peste noi din cauza păcatelor noastre.

Retrăgeţi-vă la ţară, faceţi depozite alimentare, depozit de lemne, unelte pentru lucrul pământului, seminţe de plantat, căutaţi să aveţi un duhovnic în gândire Ortodoxă, care să fie împotriva ereziilor, fiindcă sunt vremuri grele şi înşelătoare.

Şi nu uitaţi: să spuneţi cât mai des posibil, oriunde vă veţi afla, această rugăciune, care mare putere are în Faţa lui Dumnezeu pentru a ne da Sfânt Ajutorul Său:

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul / păcătoasa” şi “Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul / păcătoasa”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.