Să fim serioși….

Copilul decedat după botez este folosit pentru a schimba subiectul.

Gata!

Fotografie simbolică

Uitați că vacciniada este un mare și glorios eșec al guvernului. Că e deja evident faptul că vaccinarea e doar un tun financiar și o dovadă a falimentului instituțiilor statului român – în cazul României.

Uitați că spitalele ard pentru că Nicușor Dan și Ludovic Orban au sabotat termoficarea din București ca să câștige alegerile. Iar acum se stă cu radiatoarele prin saloanele de spital….

Uitați de informațiile publice cu privire la ”specialiștii” bine hrăniți de big pharma ca să își bată joc de viețile și de libertățile noastre.

Uitați că peste tot prin Europa mocnește revolta împotriva delirului dictaturii sanitare și tot mai puțini mimează că mai cred în escrocheria covid.

În schimb, înghițiți ceva telenovele.

Avem un accident oricum neclar într-o biserică și o practică de mai mult de un mileniu, a pedobaptismului (botezul copiilor – termenul tehnic din teologie), deja e considerată ”criminală”.

Trăim în rahat și dictatură de un an de zile, într-un amestec tragi-comic de isterie milițienească și incompetență medicală, din pricina… popilor.

Autor: Bogdan Alexandru Duca, profilul său de socializare

PS: Cazul bebelușului mort după botez ilustrează încă o dată părtinirea ideologică a presei din România. Cum ar fi ca după moartea unei persoane după vaccin să se ceară modificarea sau interzicerea cu totul a vaccinăriii?