Selectați pagina

Caz dramatic! Asistenții sociali din Marea Britanie au luat copilul unei familii de români din cauza unei vânătăi

Caz dramatic! Asistenții sociali din Marea Britanie au luat copilul unei familii de români din cauza unei vânătăi

Caz asemănător cu drama familiei Bodnariu: asistenții sociali din Marea Britanie au luat copilul unei familii de români din cauza unei vânătăi.

O familie din Filipeștii de Pădure (județul Prahova), ajunsă în Marea Britanie, susține că în urmă cu o săptămână le-a fost luat unicul copil, un băiețel în vârstă de 7 ani. Mama băiatului, Mihaela Chiriță, în vârstă de 26 de ani, are o poveste halucinantă: copilul a ajuns la școală cu o vânătaie la buză, căpătată după o joacă. Pe 22 noiembrie, copilul a fost luat de serviciile sociale și așa a început calvarul.

“Copilul nu a avut niciun fel de semn pe corp, excluzând faptul că a avut o mică vânătaie la buza de jos, aproape invizibilă”, a explicat Mihaela pentru Antena 1.

Profesorii de la școala unde învață Darius au intrat în alertă, când au văzut vânătaia și au acuzat familia de violență. Însă părinții povestesc că a fost un banal accident. Tatăl se juca cu Darius, când, din greșeală, l-a mușcat.

Mama băiatului povestește că a primit din oficiu doi avocați, care, până acum, ar fi încercat să o împiedice să obțină copilul. Și susține că, în sistemul britanic, nu ar fi deloc protejat.

“Mi s-a spus că el, de șase zile, a mâncat doar cereale, dimineața. Are o vânătaie la cap, durere după cap”, spune Mihaela

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *