Selectați pagina

Câte milioane de euro pierde Ucraina într-o singură zi

Câte milioane de euro pierde Ucraina într-o singură zi

razboi ucrainaLuptele împotriva rebelilor proruşi costă bugetul Ucrainei între cinci şi şapte milioane de euro pe zi, a dezvăluit preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, relatează The Moscow Times, citată de Mediafax.

Ucraina se afundă într-o criză economică profundă pentru a-şi finanţa luptele împotriva rebelilor proruşi din estul ţării, care durează de zece luni şi s-au soldat cu peste 5.000 de morţi.

“Fiecare zi de război costă între cinci şi şapte milioane de euro bugetul de stat”, a dezvăluit joi preşedintele ucrainean într-un interviu pentru Die Welt.

“Avem nevoie de asistenţă financiară pentru a depăşi aceste dificultăţi”, a adăugat el.

Kievul a primit deja 4,6 miliarde dolari de la Fondul Monetar Internaţional (FMI), care a promis un pachet de ajutor pe doi ani în valoare de 17 miliarde dolari.

Luând în calcul un cost constant de la începutul anului, Kievul a cheltuit deja între 175 şi 245 de milioane de euro pentru a lupta împotriva separatiştilor proruşi.

Intensitatea luptelor a fost inconsecventă de la începutul conflictului în aprilie 2014, dar un cost mediu de cinci milioane de euro pe zi ar însemna că Ucraina a cheltuit aproximativ 1,5 miliarde de euro pentru conflictul militar din estul ţării.

O tentativă de încetare a focului a eşuat luna trecută, iar Poroşenko a decretat mobilizarea a 50.000 de bărbaţi pentru a susţine armata pe linia de front.

Sursa: publika.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. Slava

  Eu as acea o intrebare la credinciosi care cunosc mai bine, care este chestia cu slujbele de exorcizare, sunt ele binevenite, sau sunt interzise?
  Eu is la treapta incepatoare, sau as spune clasa 0, dar vreau sa cunosc, de asemenea intrebare la marele pacatos(paremise Vitalie) de unde ai informatii despre Nour Gheorghe si profetile lui?(am vazut pe saccsiv un comentariu deal tau nam auzit de asa parinte, Domnul sal ierte)

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  Pr.Gheorghe Nour de pe strada Ciuflea (Mănăstirea de măicuţe în cinstea Sf.M.Mc.Teodor Tiron), este înmormântat lângă un alt Sfânt (cu siguranţă) Pr.Ermoghen Adam în spatele altarului.

  cu un frate (bărbat) din România (Iaşi) m-am întâlnit anul trecut la biserica Naşterea Maicii Domnului din sec.Ciocana, l-am întrebat dacă are nevoie de nişte bani, şi el a început să-mi povestească diverse, despre pr.Agafonic (Agaton?) de la Sf.Împ.Constantin şi maica sa Elena că merge la dânsul cu un om bolnav (îndrăcit), şi i-am zis să citească psaltirea pentru dânsul, la care el a adăugat că pr.Agaton i-a zis în ziua când citeşte psaltirea – să postească (de la carne ouă şi lapte). Apoi mi-a zis ce i-a spus pr.Gheorghe de antihrist, că este născut este foarte deştept şi pe timp ce creşte – îi cresc şi corniţele şi ghearele – el va fi conducătorul lumii.
  referitor la pecete, anume că codul de bare este falsa pecete, de aici personal presupun că va vi qr-code sau altceva, mi-a zis o soră (doamnă) Melania, care la Catedrala Naşterea Domnului lucra, de un timp nu o mai văd, ea mi-a zis că pr.Gheorghe i-a spus anume aşa despre pecete.

  Răspuns
  • Nume

   Ce interesant, eu tot vara trecuta sluciaino am vorbit c-o doamna care lucra tot la Catedrala, dar mi-a zis ca la man.Ciuflea mai des se duce, ca este un parinte pe nume Gheorghe, ca ii place anume acolo. Nu ne-am intrebat cum ne cheama, da stiu ca zicea ca traieste pe la Muncesti, la fel mi-a zis multe, ca in farmacii totu-i otrava, la care eu i-am zis situatia mea ca nu dau din una si intru in alta si ca mereu antibiotice, dar ea o zis ca nu trebuie, ca sa incerc numai cu plante, ea doar de ele se foloseste, sa tin post, ca oricum carnea de la magazin n-are vitamine, ca si majoritatea produselor, numa chimicate. De pecete nu mi-a vorbit nimic, dar mi-a zis ca vremea e aproape, suntem toti rai si nu vrem sa ne trezim, ca Maica Domnului ne mai tine cu rugaciunile sare, degeaba sectantii o hulesc, ca daca nu era ea, barba. Mi-o mai zis ca tre de dus la biserica, si ma gindeam sa ma duc si eu la man.Ciuflea, da n-am mai ajuns iaca pina in ziua de azi, da amu ma gindesc, cite o trecut pe linga mine …

 3. slava

  Ce tine de pecete, in urmatorul video se spune ca pecetea se va asemana cu tabla de sah, indeamna ca e mult mai aproape de qr-code, dar insasi qr-code este un bar code avansat, care nusi schimba esenta, sunt prezente aceleasi 666, si in unul si in altul
  https://www.youtube.com/watch?v=GvkVCIK9v9w

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *