Selectați pagina

CATACLISMELE SE RĂSPÎNDESC ŞI DEVIN MAI INTENSE. Ce a cauzat temperaturile anormale din Australia?

CATACLISMELE SE RĂSPÎNDESC ŞI DEVIN MAI INTENSE. Ce a cauzat temperaturile anormale din Australia?

În ultimele săptămîni, presa din întreaga lume a publicat aproape zilnic articole şi note despre valul de căldură extremă din Australia, unde, după cum puteţi vedea din fotografii, asfaltul se topeşte, iar oamenii pur şi simplu pregătesc carnea punînd-o pe metalul încălzit la soare.

Cu toate acestea, dacă fotografiile cu persoanele care sunt nevoite să conducă maşina în mănuşi stîrnesc zîmbete unora, atunci situaţia animalelor din Australia nu conţine nici o umbră de umor.

După cum anunţă thebigwobble.org, totul a început prin aceea că din aer au început a cădea mii de păsări, mai apoi – lilieci care pînă în prezent au murit cu milioanele. Mai apoi în rîurile supra-încălzite a început să moară peştele în masă, ca mai apoi să moară în masă şi caii sălbatici şi alte animale mari.

Temperatura medie în Australia se menţine la 42 grade Celsius, ajungînd şi la 48 grade pe alocuri. Şi dacă oamenii pur şi simplu cad în leşin de la căldură, atunci animalele mor şi fermierii locali împreună cu ecologiştii vorbeste despre o mortalitate de “proporţii biblice”.

Suferă din cauza căldurii mari şi plantele agricole, astfel prognozîndu-se şi o roadă mult mai slabă ca în anii precedenţi. Oamenii de ştiinţă astfel se întreabă ce anume a provocat o astfel de căldură nemaiîntîlnită.

Ştiinţa oficială dă din mîni şi ne spune că ar fi vorba despre încălzirea globală, însă imagini ale lacului Eli (unul din sistemele Marelui Lac ale Canadei şi SUA) nu par să confirme această teorie:

 

Şi o astfel de iarnă fioroasă se atestă pe teritoriile Canadei şi SUA, iar mai recent chiar pe teritoriul Europei. Deci, despre ce fel de încălzire globală merge vorba?

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *