Selectați pagina

Cât de mult reprezintă guvernul marionetă de la Kiev poporul ucrainean ?

Cât de mult reprezintă guvernul marionetă de la Kiev poporul ucrainean ?

ucraina criminali de razboiPropaganda occidentală prezintă guvernul marionetă de la Kiev ca fiind unul democratic și aflându-se în luptă cu invadatorii ruși care vor să dezmembreze țara. Așa-zișii separatiști pro-ruși sunt descriși ca teroriști,rebeli,invadatori și criminali aflați sub comanda lui Putin.

Dar se pare că realitatea este cu totul alta. Numai privind acest clip înregistrat chiar azi,putem vedea cât de iubit de popor este guvernul de la Kiev și cât de eliberatoare este armata fascistă președintelui mafiot Poroșenko. Se poate vedea cum locuitori ai orașului Mariupol din care trupele guvernamentale se retrag,au făcut un baraj în calea TAB-urilor,pe care acestea îl sparg în mod repetat,iar oamenii îl refac de fiecare dată.

Nu este vorba de teroriști,de militari ruși sau pro-ruși,ci de simpli cetățeni ai Ucrainei. Puteți vedea cât de revoltați sunt și ce sentimente au față de „armata ucraineană”. Atunci se pune întrebarea: „Cât de mult reprezintă guvernul marionetă de la Kiev poporul ucrainean?”

Sursa: http://dantanasescu.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *