Selectați pagina

Cât de greu este astăzi să rămâi în Dreapta Credinţă

Cât de greu este astăzi să rămâi în Dreapta Credinţă

“Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui” spunea Sfântul Kukşa al Odesei în profeţia sa despre sinodul al optulea

Simplu, ar putea spune creştinii, dacă privim în jur însă, vom vedea, pentru cine are ochi să vadă, că nu e deloc uşor. Aşa cum iguana din clipul de mai jos trebuie să treacă prin grele încercări pentru a ajunge la liman, aşa şi creştinul din zilele acestea trebuie să fie foarte înţelept şi luminat de Duhul Sfânt pentru a nu fi înşelat de şerpi (vrăjmaşi, “prieteni” sau “luptători anti-ecumenişti”). Asta dacă doreşte să ajungă la limanul mântuirii.

Sunt multe capcane în care poţi cădea astăzi şi mulţi şerpi care vor să te sfâşie. Cea mai mare capcană în care au căzut peste 95% dintre creştinii acestui veac este cumplita erezie a ecumenismului. Erezia tuturor ereziilor muşcă în continuare şi sfâşie chiar şi firava rezistenţă ce s-a înfiripat după sinodul tâlhăresc din Creta. Şerpi veninoşi ce până acum au stat în umbră sau au “luptat” împotriva ecumenismului sar din toate parţile în mica turmă pentru a înşela de va fi cu putinţă şi pe cei aleşi. S-a mai pus o sită şi peste cei ce luptă cu adevărat împotriva ecumenismului şi a slujitorilor lui antihrist.

Maicuţa Domnului împreună cu toate Puterile Cereşti să ne întărească şi să ne ţină drepţi pe drumul pe care îl urcăm spre limanul mântuirii.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *