Selectați pagina

Cardurile de la BEM vor fi blocate în curând

Cardurile de la BEM vor fi blocate în curând

cardBanca Naţională a Moldovei (BNM) anunţă că operaţiunile cu cardurile emise de Banca de Economii, Unibank şi Banca Socială nu vor mai fi valabile, iar banii care nu au fost utilizaţi vor fi transferaţi la alte bănci.

Potrivit unui comunicat al BNM, din cauza retragerii licenţelor băncilor aflate sub administrare specială, clienţii care deţin carduri le vor mai putea utiliza până pe 9 octombrie, ora 21:00.

„Soldurile neutilizate din conturile de carduri, împreună cu depozitele la vedere şi cele la termen ale persoanelor fizice şi juridice de la băncile sus-menţionate, vor fi transferate în mod centralizat la alte bănci, cu păstrarea condiţiilor din contractele de depozit existente”, explică reprezentanţii BNM.

Deţinătorii de carduri vor putea să afle unde au fost transferaţi banii pe care nu au reuşit să-i folosească sau să-i retragă de la subdiviziunile teritoriale la care sunt deserviţi ale celor trei bănci sau din mass-media.

Deţinătorii de carduri emise de Banca de Economii, Unibank şi Banca Socială sunt îndemnaţi să se asigure cu mijloacele băneşti necesare înainte de blocarea cardurilor emise de aceste bănci.

Sursa: adevarul.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.