Selectați pagina

Cardul cu cip si sfarsitul Libertatii

Cardul cu cip si sfarsitul Libertatii

Iluzia libertatiiAdevărata libertate se fondează pe posibilităţile de alegere, indiferent dacă natura lor este una politică sau socială. Introducerea cardului cu cip reprezintă o lezare a adevăratei libertăţi deoarece nu oferă alternativă, astfel noi vom fi obligaţi să alegem între nişte variante care duc în acelaşi punct, anume punctul în care alţii vor decide pentru noi împotriva voinţei noastre, punctul în care nu va exista o cale de întoarcere.

Propaganda de implementare a cipului sună în felul următor:

“Acceptând cipul vei ajuta statul în lupta împotriva corupţiei şi astfel securitatea financiară va creşte”;

– Acest argument este unul fals deoarece existenţa corupţiei nu se datorează statului, ci a celor care-l conduc, existenţa corupţiei se datorează ” cozilor de topor ” din politică, se datorează tâlharilor care joacă acum rolul moraliştilor. Acceptarea cipului nu va opri tâlharii să ne jefuiască în continuare prin metode legale, ci doar le va oferi tâlharilor şi mai mult control financiar asupra noastră. Practic acceptând cipul vom fi în totalitate dependenţi de sistem, iar astfel libertatea noastră individuală va rămâne doar un deziderat, nu o realitate deoarece singura realitate va fi cea a pierderii libertăţii.

       “Acceptând cipul nu vei mai fi nevoit să-ţi toci nervii stând la coadă”;
– O vorbă înţeleaptă şi aplicabilă în acest caz este următoarea: “Nimic nu este pe gratis“. La ce foloseşte puţin timp în plus, dacă pentru acea scurtă perioadă de timp dai la schimb propria libertate , pur şi simplu nu rentează,  indiferent din ce punct de vedere ai privi. Libertatea nu este de vânzare!

       “Acceptarea cipului va favoriza creşterea securităţii datelor”;

– Într-un mod oficial se spune că telefoanele ne sunt ascultate sub pretextul protejării contra terorismului , însă neoficial,  această acţiune nu este menită să protejeze împotriva terorismului , ci este menită să sporească controlul sistemului asupra noastră . Situaţia este similară în cazul implementării cipului, deoarece ni se spune că în urma implementării cipului securitatea datelor va creşte, însă de fapt situaţia va fi similară celei legate de ascultarea telefoanelor , anume că nu securitatea datelor va fi sporită , ci doar controlul sistemului asupra noastră . 
Concluzia acestui articol este următoarea : Cardul cu cip reprezintă un prim pas, anume tranziţia către pasul final , cel al introducerii cipului menit să fie implantat sub pielea purtătorului . Cei care cred că implantarea unui cip sub piele reprezintă „ un pas către evoluţie ” să nu uite că şi animalele sunt însemnate pentru a fi mai uşor de controlat. În actualele timpuri moderne, însemnarea nu va mai fi făcută cu fierul roşu , ci ea va fi facută prin intermediul cipului , un mod pe cât de subtil , pe atât de criminal.
Sursa: Blog de istorie si politică

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. simona

    ” Într-un mod oficial se spune că telefoanele ne sunt ascultate sub pretextul protejării contra terorismului , însă neoficial, această acţiune nu este menită să protejeze împotriva terorismului , ci este menită să sporească controlul sistemului asupra noastră”

    Va rog , daca puteti , argumentati cu ceva exemple , nocivitatea acestor proceduri la care va referiti, tinand cont de faptul ca in toata perioada comunista ni s-au ascultat telefoanele si cu toate acestea nu m-am vazut impiedicata cu ceva sa fac cununie, botez, spovedanie , impartasanie , deci am avut toata libertatea de a decide asupra vietii mele duhovnicesti.Deci in ce consta , practic , acest rau , asupra caruia singur decideti , ca nu este spre protectia impotriva terorismului ?
    As dori inca o completare sa mai fac:desi am pus si alte intrebari autorilor de articole care au fost postate pe acest blog , acestia nu avut bunavointa sa raspunda . In mod normal , atunci cand vii cu articole , inseamna ca te adresezi cuiva , care poate avea o opinie diferita , nu numaidecat asemenea, deci ar fi de bun augur sa cititi si comentariile celor care va citesc lucrarile.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *