Selectați pagina

Cardul cetățeanului: Ora zero! O FOARTE NUMEROASĂ ADUNARE DE PROTEST ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂȚEANULUI A ZGUDUIT CENTRUL ATENEI

Cardul cetățeanului: Ora zero! O FOARTE NUMEROASĂ ADUNARE DE PROTEST ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂȚEANULUI A ZGUDUIT CENTRUL ATENEI

protest Atena anti cardCardul cetățeanului: Ora zero!

O FOARTE NUMEROASĂ ADUNARE DE PROTEST ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂȚEANULUI A ZGUDUIT CENTRUL ATENEI

Scrie domnul Dimitrios Hiotakakos, Doctor în Electronică, profesor la universitatea din Mancester Anglia în ziarul Ortodoxos Typos

Peste 12000 de oameni au protestat cinci ore în fața Academiei și încă peste o oră în fața Parlamentului din Atena în data de 7 februarie 2016. Imagini nedifuzate pe nici un post de televiziune din România.

 Șapte ore de protest au zguduit centrul Atenei

prima parte video a protestului din fața Academiei

 de Dimitrios Hiotakakos

P2070020Salut această adunare, atât din partea mea personal, cât și din partea Centrului de Studii Patristice. Cu toate că avem crezuri atât de diferite, ne-am adunat azi, aici, toate asociațiile, toți factorii de răspundere, organizațiile și uniunile, ca să revendicăm drepturile democratice care ne unesc. Ne unește un scop comun: vrem să trăim liberi ca greci, în această țară care a născut democrația! Vrem, deci, să trăim liberi! Și ce ne împiedică să trăim liberi? Un card? Un cip?  Tehnologia? Nu. Aplicațiile tehnologiei avansate astăzi salvează vieți, hrănesc și unesc milioane de oameni din toată lumea. Nu din cauza cuțitului ajunge omul criminal, cu un cuțit poți tăia pâinea, dar poți să și ucizi, și apoi să ajungi și la pușcărie! Deci, acestei închisori, închisorii electronice pe care o impune cardul cetățeanului noi îi SPUNEM NU și facem un apel la actualul guvern, care în perioada când se afla în opoziție a făcut eforturi, în virtutea ideologiei sale, de a stopa clasificarea datelor personale, facem deci un apel să își asume acum, până la capăt, responsabilitățile pe care le-a declarat și să spună acest nu alături de noi. Să vedem însă care sunt posibilitățile tehnologiei de azi? În ultimii zece ani, am organizat lungi conferințe, ne-am prezentat la diferite manifestări, dezbateri, congrese, emisiuni de televiziune și radiofonice. Am epuizat efectiv subiectul. Există posibilitatea să se pornească de la un card simplu, care va avea un cip cu circuit RFID. Acest lucru va da posibilitatea înregistrării tuturor datelor noastre personale. Posibilitatea identificării electronice și conectarea cu una sau mai multe date, care vor înregistra totul despre noi. De la preferințe de consum și alimentare, la tranzacții, date economice și de avere, la istoricul stării de sănătate, îngrijire farmaceutică și medicală, date biometrice, ADN, iridogramă, sute de aspecte despre persoana noastră pe care le vor prelucra algoritmi avansați și vor estima pe baza unor asocieri exterioare dacă suntem triști, bucuroși sau neliniștiți – și multe alte lucruri, fără sfârșit – sistemul acesta l-ar fi admirat până și Orwell însuși!

image (1)

Există însă securitatea datelor? Sunt în siguranță datele noastre personale, fie cele din card, fie cele din sistemul care stă la baza cardului? Toată lumea știe despre spargerile de date din cărțile de credit pe care le operează hackerii și prin care s-au furat milioane de euro, au avut loc spargeri de date la Casă Albă, la Parlamentul Elen și la numeroase alte organisme guvernamentale, care, statistic, la nivel global, se află printre prioritățile hackerilor. Puțin mai jos de aici unde ne aflăm acum, un străin vindea la un moment dat, în schimbul a 60 de euro un DVD cu datele TUTUROR cetățenilor impozabili de la TAXIS NET. Mâine, deci, ce vor putea să vândă în Omonia pe DVD-uri, după ce vor fi fost reunite toate bazele de date? VIAȚA NOASTRĂ ÎNTREAGĂ? De ce, deci, afirmă așa-zișii specialiști ai Cardului Cetățeanului și guvernanții noștri, care sunt informați că datele noastre vor fi protejate? Avem încă zeci de mărturii despre sisteme care pot sparge în cel mai facil mod cărțile de credit fără contact de tip RFID și POS-urile (aparatele folosite pentru tranzacții bancare).

Nu ascultați însă la ce spun eu. Ascultați mai bine declarații ale actualilor și foștilor directori de la National Security Service (Serviciul Național de Sicuritate al SUA). ”Nu mai există noțiunea de securitate. Inamicii, care au evoluat de-acum (hackerii, adică), rămân neobservați de rețelele noastre”. ”China și una-două alte țări au capacitatea să atace cu succes bazele noastre de date, putând să ne blocheze rețeaua electronică, să provoace, cu alte cuvinte, black-out și la alte sisteme din SUA”. Prin urmare, noi, în Grecia crizei, a memorandurilor anticonstituționale ale celei mai mari trădări și sărăciri, în momentul când mulți dintre tinerii noștri pleacă să lucreze în străinătate – intelectuali de marcă – vom fi în stare să realizăm sisteme de securitate mai sigure decât ale americanilor? Nu cumva vom merge oare și pe lună, ca și ei?

kartpolit3

Începem cu cardurile RFID și terminăm cu implanturile. La început vorbim despre implantarea unui mecanism simplu, iar ulterior despre implantarea unui mecanism cu posibilități analoge unui smartphone sau unei tablete, interconectat cu creierul nostru și cu organele noastre vitale – și nici nu va fi nevoie de baterii pentru a funcționa, căci va fi autonom. Tehnologia aceasta există azi. Tot acest sistem pe care îl vom avea în noi va fi permanent activat, așa încât vom fi online biochimic și electronic cu sisteme dirijate și administrate după voința unor terți, terți cu o credibilitate și o morală îndoielnică. Și acest lucru, înainte de a discuta despre vătămarea pe care o pot provoca hackerii delictului electronic, menționat mai devreme. Imaginați-vă că un utilizator răuvoitor, un hacker, poate să atace, să fure, să șteargă, să reprogrameze, să adauge sau să elimine ceva din datele personale dintr-un card sau dintr-un computer? Deci, imaginați-vă ce poate să facă de-acum cu însuși trupul nostru? Exact, v-ați gândit foarte bine. Să îl violenteze sau chiar să îl omoare. Cândva ne numeau ciudați, când spuneam aceste lucruri, acum vreo zece ani. Însă aceste lucruri vin acum peste noi și se adeveresc de la sine:

Cel puțin 5 emisiuni televizate s-au referit doar în ultimele trei luni la iminenta utilizare a cardurilor RFID sau a implanturilor RFID. Încep de-acum să cadă măștile. Domnul Kurublís, de la tribuna Parlamentului, dar și la emisiuni televizate, a vorbit deschis despre nevoia de acțiuni directe în vederea interconectării electronice a bazelor de date.

Însă, cu toate că măștile cad fără nici o reținere, duplicitatea continuă sistematic, ca să tulbure apele. După solicitarea noastră fără de succes de a-l întâlni personal pe domnul Kurublís, în cele din urmă am fost primiți de reprezentanții săi, care ne-au spus în acest sens că ”foarte probabil cardul va fi un simplu document de plastic și, dacă conține și altceva, va trebui să acordăm timp Guvernului, ca să studieze caracteristicile tehnice ale acestuia. (Dar în urmă cu o săptămână altceva zicea domnul Kurublís, la care noi am răspuns – dar interconectarea bazelor de date se face prin hârtie sau plastic?). Continuând, adică, cu aceleași cuvinte liniștitoare din 2010, prin care reprezentanții guvernamentali asigurau comisiile sinodale ale Bisericii Greciei responsabile cu Problemele Canonice și cu Drepturile Omului, că acest Card al Cetățeanului nu va cuprinde nimic din toate acestea – nici măcar faimosul cod de bare. Ei, bine, nu a trecut nici o săptămână și și-au schimbat declarațiile la 180 de grade, pe vremea lui Ragousis. Nu cumva ne lucrează cineva? Vor unii, cu alte cuvinte, să ne predăm drepturile, viața unei totale LIPSE DE CREDIBILITATE? De ce această duplicitate? De ce această facilă schimbare la 180 de grade? Oferă oare credibilitate acest comportament, care a rămas neschimbat din 2010 până acum? Vom încredința lipsei de credibilitate toată viața noastră privată și datele personale, însăși libertatea noastră de gândire, de voință și dreptul la viață?

image (4)

Știți că în Marea Britania NU au nici până azi un act de identitate tipărit. Iar proiectul de lege care urma a fi introdus pentru cardurile cetățeanului a fost respins, și anume pe baza a 11.000 de semnături dintr-o populație de 65 de milioane de locuitori. Noi am strâns 100 000 de semnături la o populație de 10 milioane de locuitori, adică de 65 de ori mai multe semnături și se vede că democrații din țara noastră nu s-au lăsat cu nimic impresionați. Ca să nu mai vorbim despre cele două dezbateri publice care au avut loc până acum, la care majoritatea zdrobitoare de 80-90% a spus NU cardului cetățeanului. Vă amintește ceva acest lucru? Nu cumva de faimosul referendum la care NU a devenit până la urmă DA, în cadrul strategiei ultimelor două guvernări, azi ”așa”, mâine ”ghiveci”? Domnul Papandreou, când a anunțat introducerea Cardului Cetățeanului, în 2010, la Târgul Internațional de la Tesalonic, a spus că acest act va da cetățeanului dreptul la pensie, la educație, la sănătate. Cu alte cuvinte, Constituția Greciei nu îi dă cetățeanului dreptul la toate astea și la atâtea altele? Așteptam să primim cardul pentru a obține toate astea?

Domnul Kurublís a declarat, de asemenea, că acest Card al Cetățeanului va soluționa birocrația. Că va avea loc ”materializarea instituțiilor democratice care va acorda cetățeanului puterea de a controla efectiv puterea [politică]”. Există chiar și un singur grec care să creadă că toate acestea se întâmplă ca să controlăm, dumneavoastră și eu, vezi bine, puterea politică? Dar să ne răspundă la toate acestea fostul prim-ministru al Marii Britanii, domnul David Cameron, și supleantul său, domnul Nick Clegg, care, în timpul când se aflau în opoziție, au spus: ”noi vom respinge proiectul de lege care introduce cardul”, iar când au ajuns la guvernare și-au ținut promisiunile și AU FĂCUT ceea ce au declarat anterior. Însuși actualul prim-ministru elen, domnul Tsipras, a spus în 2013 că ”suntem oameni, nu suntem niște numere” și, pe când era în opoziție a depus și o interpelare în Parlament despre Cardul Cetățeanului. De ce, acum, fiind la putere, nu pune în practică ceea ce le cerea altora să facă?

Ascultați ce au mai afirmat domnii Cameron și Clegg:

”Acest guvern a respins programul foarte scump și abuziv al actelor de identitate electronice, a distrus definitiv bazele de date ale actelor de identitate, restaurând astfel libertățile politice ale cetățenilor”.

Cum vi se pare ca răspuns? Să continui? Mai spune și altele! Au vorbit despre încălcarea Drepturilor Omului (prin intermediul cardului). Că acest card nu va rezolva nici o problemă, nici nu va micșora criminalitatea, nici imigrația ilegală. datele cu informații personale care astăzi sunt sub controlul fiecărei persoane private vor trece sub controlul statului. Că acest Card al Cetățeanului constituie o risipă nejustificată de bani, costuri exagerate, cu atât mai mult cu cât britanicii se află ”într-o perioadă când nu avem un ban în buzunar”. Observație: Ia spuneți-mi, vă rog, noi, aici în Grecia, suntem mai mult sau mai puțin săraci decât britanicii?

image (3)

Pentru cei care vor refuza să primească cardul, guvernul va examina eventualitatea de a impune sancțiuni sau taxe bănești, dacă vor face tranzacții cu serviciile publice fără card și le va numi TACTICI DE INTIMIDARE A CETĂȚENILOR NEVINOVAȚI – când făcea acest comentariu domnul Cameron se afla încă în opoziție.

Ce pot să spun? Nu cumva oamenii aceștia se dovedesc a fi mai ”greci” și mai ortodocși decât noi înșine?

În Germania, prima formă de act de identitate și chiar de clasificare electronică a apărut în timpul naziștilor pentru identificarea cetățenilor evrei în scopul de a organiza cumplitul holocaust. Nu cumva prin Cardul Cetățeanului noi susținem azi un nou Auschwitz? Prin urmare, oricine nu va fi de acord cu indiferent care ”guvernare” pentru o problemă oarecare va fi dus la crematoriile moderne?  Și azi, să zicem că [avem] democrație, chiar și în ghilimele. Mâine, cine îmi va garanta că nu vom avea un regim oligarhic? O dictatură față de care Hunda sau Saddam nu vor rămâne decât un cor de copii??? Ce armă veți preda în mâinile lor, domnule prim-ministru? Avem și aveți o mare răspundere astăzi. Opriți înainte de a fi foarte târziu pentru Grecia!

image

Dar ceea ce înfurie poate cel mai mult dintre toate declarațiile domnului ministru este că ”vom limita fenomenele de evaziune fiscală, de furt fiscal etc.”, că ”țara ar fi putut să nu sufere urmările cumplite ale memorandumurilor, dacă în urmă cu zece ani acest demers (anume, introducerea Cardului Cetățeanului) s-ar fi finalizat. Și aceasta, în condițiile în care el însuși mărturisește că fondurile care au fost până acum investite pentru Cardul Cetățeanului se ridică la 7 miliarde, o sumă similară costului de organizare a Jocurilor Olimpice (8,5 miliarde). Dacă socotim că la cel puțin 155 de miliarde se ridică unele dintre cele mai cunoscute scandaluri financiare. Numai scandalul bursei se ridică la aproape 129 de miliarde. Despre ce să vorbim mai întâi: despre SIEMENS, despre lista Lagarde, comisioane ilegale, sabotaje și folosire abuzivă a fondurilor pentru lucrările publice? de construirea noului aeroport, a autostrăzilor… lista nu are sfârșit, și nu este doar lista Lagarde! Au băgat în pușcărie un fost ministru, în vârstă acum, de care nu mai au nevoie și cui îi mai pasă de el? De ce nu pot fi înapoiați toți acești bani furați de la poporul elen? Și noi știm doar de 155 de miliarde – dar care să fie oare numărul real: 200, 300, 400 de miliarde? Ce spunem? Pe toți aceștia care fură cu miliardele nu-i ating măsurile împotriva birocrației și evaziunii fiscale și sabotajului? În celelalte privințe, potrivit domnului ministru, dacă măsura cardului cetățeanului s-ar fi aplicat, am fi scăpat și de memorandumuri!

image (2)

Ei, bine, dacă se aplica justiția, ar fi putut fi înapoiați banii furați și am fi avut cum plăti imediat datoria noastră (350 de miliarde) și ne-am fi elibera o dată pentru totdeauna din trădarea abjectă a memorandurilor. Ca să nu mai vorbim de despăgubirile de după cel de-al II-lea Război Mondial, care se ridică la 300 de miliarde și, după aprecierile altora chiar la 1 200 de miliarde (1,2 triliarde)!

Dar… numai pe eliminarea evaziunii fiscale se bazează economia? Unde e dezvoltarea? Are Grecia petrol? Un profesor al Universității din Creta afirmă că bogățiile minerale ale Greciei depășesc 2,3 miliarde! Fostul prim-ministru, domnul G. Papandreu, afirma pe 11 decembrie 2009 că ”În Grecia nu avem petrol sau petrolul pe care îl avem este foarte puțin”. Dumneavoastră pe cine ați crede? Și, cardul cetățeanului este doar începutul. În curând vom ajunge la societatea fără bani și la scoaterea de pe piață a banilor cheș, din moment ce cardul va fi și portofelul nostru.

Banii cheș reprezintă exigențe sigure și nete față de Banca Centrală. Emiterea de monedă este o expresie a Suveranității Monetare a Statului și nu poate fi acordată băncilor particulare. Moneda este în mod clar protejată de Constituție, de Dreptul Național și European. Dimpotrivă, banul de plastic nu oferă garanții juridice similare. Depunerile – chiar și în țările avansate – au un grad de siguranță, de vreme ce valoarea lor depășește valoarea banului real. Odată cu anularea banilor cheș, banul electronic nu va reprezinta decât vorbe-n vânt. Și ajungem până la urmă la ”a nu mai putea nimeni să cumpere sau să vândă”. Ar fi o mare lipsă de consecvență să nu vorbim despre aceste lucruri și în calitate de creștini ortodocși, mai ales ca unii care reprezentăm azi, aici, și Centrul de Studii Patristice. Ca ortodocși suntem majoritatea zdrobitoare în Grecia, pe de o parte, și minoritatea zdrobitoare în Europa, pe de altă parte. Cerem statului să ne protejeze, pe noi și crezurile noastre, fie pe baza logicii majorității, fie pe baza logicii minorității – cum le vine mai la îndemână! – de vreme ce mai ales pentru minorități guvernul nostru are o mare sensibilitate (e drept, pentru alte grupuri). Ca ortodocși, credem că această măsură de implementare a Cardului Cetățeanului trimite la Apocalipsă, fie că există rău-famatul număr 666 din card, fie nu. Nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă fără card. Nimeni nu va avea acces la sănătate sau la ”justiție” fără card. Nimeni nu va putea să lucreze fără card. Dincolo de libertatea dăruită de Dumnezeu, pe care o avem de la Hristos Însuși, participarea noastră DE BUNĂ VOIE la acest sistem care ne va duce într-un final și la pecetluire este cu desăvârșire abominabilă și incompatibilă cu credința ortodoxă, dar și cu însuși modul nostru de viață. Și, dacă nu vă convingem noi, încheind vă voi citi un mic fragment dintr-un manuscris al nou canonizatului Sfânt Paisie Aghioritul, bătrânul sfânt și luminat, care a fost atât de iubit încă din viață de zeci de mii de oameni care l-au cunoscut, dintre care destui ne aflăm azi aici, și milioanele de oameni au primit insuflare din viața lui. Pe câți nu i-a ajutat, câte minuni nu a făcut încă în viață fiind, câți au crezut în Hristos datorită lui! A lăsat acest cuvânt ca moștenire scrisă de mâna lui, ca să nu se mai îndoiască nimeni de autenticitatea spuselor sale.

Deci, chiar și în spatele celui mai perfect sistem ”al cardului de deservire” a securității computerului se ascunde dictatura mondială, robia lui Antihrist. Cardul, actul de identitate, introducerea peceții, ce arată?

A doua parte a protestului și din fața clădirii parlamentului elen

După card, deci, după actul de identitate, după ”îndosariere”, vor înainta cu viclenie la pecetluire: vor face reclamă sistemului perfect, pecetluirii pe mână sau pe frunte cu 666, numele lui Antihrist (”Semnele vremurilor”, Sfântul Paisie Aghioritul).

Ce mai vrem, deci? Îi vom pune la îndoială și pe Sfinți? Dacă nici acesta nu este semn al vremurilor, atunci care este?

Prin urmare, întreaga problematică are puternice dimensiuni eshatologice. Nu susținem, desigur, că tranzacțiile electronice, bănești sau nu, sau că banii de plastic sunt pecetea lui Antihrist. Sunt, însă, în mod cât se poate de clar, o stare premergătoare, având o strânsă legătură cu vremurile din urmă. Să sperăm că trăim încă într-un stat democratic, iar nu într-o dictatură camuflată și că ne vom face auziți astăzi la guvern, și în toată Grecia.

Continuarea protestului în drum spre clădirea parlamentului elen, cu icoane, prapori, steaguri, tobe și cântâri inchinate Maici Domnului.

Slogane: Elada însemnă ORTODOXIE! Afară masoni din acest guvern! NU cardului de identitate! Suntem Ortodocși! Elada aprține elenilor! 

image

Eu, personal, dar și Centrul de Studii Patristice, suntem la dispoziția ministrului, dar și a primului-ministru însuși, a domnului Tsipras, ca să colaborăm la redresarea economică și morală a țării în mod voluntar, oricât este necesar, prin cunoștințele și experiența noastră științifică. Nu avem nevoie de carduri, ca să se redreseze economic Grecia. Eliminarea birocrației impune anumite proceduri, iar redresarea economiei cere ethos și aplicarea pedepselor prevăzute de lege, precum și exploatarea numeroaselor resurse ale țării  noastre. Și cel mai important lucru, să punem în lucrare creativitatea cea întru Hristos.

Constituția noastră încă păstrează la bazele societății elene bunele moravuri. 

Orthodoxos Typos, 12 februarie 2016, nr. 2104, pp. 1, 6.

Traducere Mihail Ilie (G.O.)

Graiul Ortodox

Sursa: Graiul Ortodox, https://graiulortodox.wordpress.com/2016/03/14/cardul-cetateanului-ora-zero-o-foarte-numeroasa-adunare-de-protest-impotriva-cardului-cetateanului-a-zguduit-centrul-atenei/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  "}));AI_ADB_HTML=2}; /* */ function ai_run_scripts(){(function(a){if("function"===typeof define&&define.amd){define(a);var c=!0}"object"===typeof exports&&(module.exports=a(),c=!0);if(!c){var e=window.Cookies,b=window.Cookies=a();b.noConflict=function(){window.Cookies=e;return b}}})(function(){function a(){for(var e=0,b={};ec[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0c[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0a.version("iPad")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPhone")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPod")||a.is("Blackberry")&&5<=a.version("BlackBerry")&&6>a.version("BlackBerry")||5<=a.version("Opera Mini")&&6.5>=a.version("Opera Mini")&&(2.3<=a.version("Android")||a.is("iOS"))||a.match("NokiaN8|NokiaC7|N97.*Series60|Symbian/3")||11<=a.version("Opera Mobi")&&a.is("SymbianOS"))return"B";5>a.version("BlackBerry")||a.match("MSIEMobile|Windows CE.*Mobile")|| a.version("Windows Mobile");return"C"};b.detectOS=function(a){return b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss0,a)||b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss,a)};b.getDeviceSmallerSide=function(){return window.screen.widtha?f:b.getDeviceSmallerSide()<=a}:function(){};g._impl=b;g.version="1.4.4 2019-09-21";return g})})(function(h){if("undefined"!==typeof module&&module.exports)return function(f){module.exports=f()};if("function"===typeof define&&define.amd)return define;if("undefined"!==typeof window)return function(f){window.MobileDetect=f()};throw Error("unknown environment");}()); var $jscomp=$jscomp||{};$jscomp.scope={};$jscomp.createTemplateTagFirstArg=function(a){return a.raw=a};$jscomp.createTemplateTagFirstArgWithRaw=function(a,n){a.raw=n;return a};$jscomp.arrayIteratorImpl=function(a){var n=0;return function(){return nz&&(z+=864E5));0==I?I=6:I--;y=z>=h&&z').append (jQuery ('').append (jQuery ('').append (jQuery ('
').append (jQuery ('', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogMDsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB3aWR0aDogMTAwLjczJTsgIGhlaWdodDogMTAwLjkwJTsgei1pbmRleDogMzIzMTcxNzsgIHRvcDogMDtiYWNrZ3JvdW5kOiAjMTkxOTE5OyBvcGFjaXR5OiAwLjk7')}}).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('cG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICB0b3A6IDA7IHotaW5kZXg6IDc0OTgyOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgd2lkdGg6IDEwMC4xNCU7ICBsZWZ0OiAwOyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuMzMlOw==')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogODIxMzc7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDA7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC41MSU7ICB0b3A6IDA7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIHdpZHRoOiAxMDAuODclOw==')}})).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuNTUlOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB0b3A6IDA7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIHdpZHRoOiAxMDAuNjklOyB6LWluZGV4OiA0MDc3OTsgIGxlZnQ6IDA7')}}))).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogMzgyMTk7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuOTQlOyAgdG9wOiAwOyAgd2lkdGg6IDEwMC41MCU7ICBsZWZ0OiAwOw==')}})).prepend (jQuery ('
')).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgdG9wOiAwOyB6LWluZGV4OiA3MDMxMzsgIHdpZHRoOiAxMDAuODklOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDA7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC44OSU7')}}))).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('aGVpZ2h0OiAxMDAuMzklOyB6LWluZGV4OiA5NzI2NDsgIHRvcDogMDsgIHdpZHRoOiAxMDAuMjklOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICBsZWZ0OiAwOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7')}}))),ai_adb_message_window=jQuery ('

').append (jQuery ('

').append (jQuery ('
').append (jQuery ('', {attr: {'style': b64d ('YmFja2dyb3VuZDogIzI4MjgyODsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IG5vbmU7ICBsZWZ0OiA1MS4yNSU7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRvcDogNTAuMTElOyB6LWluZGV4OiA5ODcxMDU3MzsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01MS44JSwgLTUxLjglKTtwYWRkaW5nOiAxMHB4OyB3aWR0aDogMzAwcHg7ICBib3JkZXI6IDVweCBzb2xpZCAjZjAwOyAgYm9yZGVyLXJhZGl1czogNXB4Ow==')}, 'html': b64d ('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')}).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('YmFja2dyb3VuZDogIzE4MTgxODsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC00OS45OSUsIC00OS45OSUpOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDUxLjk3JTsgIHRvcDogNTMuNCU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7IHotaW5kZXg6IDE1MzQ5MjsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgIGNvbG9yOiAjZmZmOw==')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dHJhbnNmb3JtOiB0cmFuc2xhdGUoLTQ3LjI4JSwgLTQ3LjI4JSk7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGJhY2tncm91bmQ6ICMwMDAwMDA7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgei1pbmRleDogMjg2ODY0OyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IG5vbmU7ICBsZWZ0OiA1MC4yNSU7ICB0b3A6IDUwLjYwJTs=')}})).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogNTIuMzklOyAgdHJhbnNmb3JtOiB0cmFuc2xhdGUoLTQ5LjI0JSwgLTQ5LjI0JSk7ICBiYWNrZ3JvdW5kOiAjMjgyODI4OyB6LWluZGV4OiAyNzQ0Mjc7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgIHRvcDogNTIuMjklOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTs=')}}))).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('YmFja2dyb3VuZDogIzE5MTkxOTsgei1pbmRleDogOTEzNTY0OyAgbGVmdDogNTEuNzAlOyAgdHJhbnNmb3JtOiB0cmFuc2xhdGUoLTUxLjY1JSwgLTUxLjY1JSk7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgIGNvbG9yOiAjZmZmOyAgdG9wOiA0Ny44MSU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTs=')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dHJhbnNmb3JtOiB0cmFuc2xhdGUoLTUzLjE0JSwgLTUzLjE0JSk7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICBiYWNrZ3JvdW5kOiAjMTgxODE4OyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOyAgbGVmdDogNTIuMiU7ICB0b3A6IDUzLjQzJTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgei1pbmRleDogMjgxOTA1Ow==')}})).prepend (jQuery ('

