Selectați pagina

Cântăreaţă americană: Ce bine dacă apărătorii animalelor ar fi la fel de pasionaţi de salvarea bebeluşilor!

Cântăreaţă americană: Ce bine dacă apărătorii animalelor ar fi la fel de pasionaţi de salvarea bebeluşilor!

Cântăreaţa americană de muzică country Gretchen Wilson are probleme cu cel mai recent concert, după ce activiştii pentru drepturile animalelor au luat-o la ochi pe Twitter, spunând că încurajează relele tratamente aplicate animalelor.

După ce a primit astfel de acuzaţii, cântăreaţa a răspuns: „Mi-am făcut lecţiile… Abia aştept să mă întâlnesc cu fanii la concertul de sâmbătă! N-ar fi drăguţ dacă eforturile acestea s-ar îndrepta spre salvarea copiilor nenăscuţi?”.

În urma acestei replici, cântăreaţa a primit mesaje de ură precum următoarele: „Ce lecţii ţi-ai făcut? Cu capul în f___?”, sau: „Un miros greu. Asta iese din CD-urile mele cu Gretchen Wilson care ard în şemineu”.

Se pare că tot scandalul a izbucnit din cauza unui film documentar intitulat Blackfish, despre Tilikum, o orcă ce omorâse un antrenor de la delfinariul unde urmează să aibă loc concertul. Filmul argumenta că este o cruzime să ţii balenele în captivitate. În semn de protest, mai multe artiste country şi-au retras susţinerea pentru delfinariu şi au decis să nu mai participe la concertul organizat la sediul acestuia. În locul lor, pe afiş a apărut Gretchen Wilson, care nu şi-a schimbat planurile, în ciuda controversei.

Sursă: LifeNews.com

Traducere: Ştefana Totorcea

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке