Selectați pagina

Candidații de la Casa Albă din ultimii 25 de ani au avut relații directe și dubioase cu pedofilii

Candidații de la Casa Albă din ultimii 25 de ani au avut relații directe și dubioase cu pedofilii

Toți candidați democrați la Casa Albă din ultimii 25 de ani au avut relații directe și dubioase cu pedofilii. Iată o succintă trecere în revistă.

Vă prezentăm o excepțională documentare a lui Daniel Greenfield în Front Page Magazine.

Chicotitul a costat-o alegerile.

Era prin anii ’80, iar Prima Doamnă a statului Arkansas (Bill Clinton a fost guvernator de Arkansas – n.r.) stă de vorbă cu Roy Reed. Reed a fost un grangur de la New York Times, un erou al drepturilor civile, iar în prezent este directorul Clinton School of Public Service, scrie evz.ro

La vremea aceea, însă, Reed lucra la un portret al Clintonilor pentru Esquire. Portretul nu a fost publicat niciodată. Benzile interviurilor au fost păstrate la Universitatea din Arkansas până au fost scoase la iveală în 2014.

Pe înregistrare se aude râsul lui Hillary Clinton povestind cum a l-a salvat pe violatorul unei fetițe de 12 ani.

Kathy Shelton a fost violată și bătută până a intrat în comă când avea 12 ani. Violatorul ei a dorit „o femeie avocat”. Hillary Clinton a acceptat să preia cazul, considerându-se privilegiată, și a făcut uz de toate trucurile murdare pentru a-l face scăpat. Deși pe bandă recunoaște că a știut că clientul său era vinovat, ea a acuzat-o în proces pe victimă că este „instabilă psihic” și are fantezii cu bărbați în vârstă. Și a folosit lenjeria plină de sânge a fetiței pentru o minciună flagrantă, drept care clientul ei a scăpat cu mai puțin de un an de închisoare.

Toate astea sunt suficient de rele.

Ne reamintesc că Hillary Clinton este capabilă de orice pentru a câștiga, fie acuzând un copil abuzat că este o târâtură bolnavă psihic, fie acuzându-l pe oponentul său electoral că se întinde cu prostituate rusoaice care urinează pe el. În ciuda eforturilor ei de a părea umană, nu posedă nimic din ceea ce seamănă cu un suflet.

Dar, peste toate astea, mai este și chicotitul lui Clinton. Îl puteți auzi de-a lungul întregii benzi. Chiar și după ani buni, în reședința guvernatorului, Hillary credea că a-l face scăpat pe violatorul unei fetițe de 12 ani e cel mai amuzant lucru din lume.

Roy Reed, marele erou al presei luptător pentru drepturile civile, nu a scris niciodată despre asta. Nu au existat articole indignate în New York Times și Esquire. La fel s-a întâmplat și în cazul colaboratorilor lui Harvey Weinstein (mogulul de la Hollywood, acuzat recent de numeroase abuzuri sexuale – n.r.).

Au știut, dar nu au suflat o vorbă.

Hillary Clinton nu a fost singurul candidat Democrat care a avut legături cu pedofilii.

Soțul ei a fost și mai rău.

Bill Clinton a făcut zeci de călătorii la bordul „Lolitei Express” a lui Jeffrey Epstein. Avionul donatorului Democrat de top și-a dobândit porecla din cauza minorelor abuzate. Asemenea clientului lui Hillarry, gusturile prietenului intim al lui Bill se îndreptau spre fetițele de 12 ani. O anchetă a FBI a descoperit 40 de victime.

Iar Democrații, aflați la putere, au avut grijă ca justiția să își facă treaba. Epstein a petrecut un an în „arest la domiciliu”, timp în care i se permitea să iasă „la muncă, șase zile pe săptămână, 16 ore pe zi”.

Ieșirea „la muncă” însemna să se suie în avioane private spre New York sau spre insula sa privată din Caraibe. Aceasta era cunoscută ca „Insula Orgiilor”, și a fost frecventată adesea de Bill Clinton. Potrivit declarațiilor, în unele din aceste călătorii, Clinton a renunțat chiar la garda sa din Secret Service.

Una dintre victimele lui Epstein a afirmat că și Al Gore (vicepreședintele lui Clinton – n.r.) se număra printre vizitatorii Insulei Orgiilor.

Epstein este considerat unul din cei care au pus bazele Fundația Clinton. Tot el i-a dus pe Bill Clinton și Kevin Spacey, acuzat în prezent de multiple agresiuni sexuale asupra minorilor, în Africa, la bordul „Lolitei Express”.

Ca și Epstein, Spacey era amic cu Clinton.

Spacey a declarat că a „făcut multe lucruri” pentru Bill Clinton, la Casa Albă și în „privat”. Secretul „prieteniei strânse” dintre ei era că Spacey „l-a acceptat așa cum era”.

„Și cred că ăsta este unul din motivele pentru care am devenit apropiați”, explică actorul acuzat de abuzuri.

Spacey afirmă că a petrecut minunat alături de ambii Clintoni.

Nimeni, nici măcar dintre Democrați, nu este uimit de mizeria din jurul Clintonilor. Au reaționat în aceeași manieră în care au făcut-o la ultimul atac terorist islamic: s-au cutremurat dezgustați, au închis ochii și așteaptă ca lumea să uite.

Clintonii și Gore deschid și închid ultimii 25 de ani ai Democraților la și spre Casa Albă.

Dar Obama? Dar Kerry?

„Lucrurile au părut un pic altfel marți în autobuzul de campanie al lui John Kerry”, notează un reporter frenetic de la CBS.

„Se simțea un gol uriaș”, scria el. „Golul” fusese provocat de plecarea lui Peter Yarrow (cântăreț folk – n.r.) care l-a sprijinit pe Kerry și a mers în campanie electorală alături de el din 2004.

„Pentru o clipă, puteai crede că te-ai întors în anii ’60, alături de un idol al muzicii folk, veteran al războiului din Vietnam devenit ulterior luptător pentru pace”, se extaziază reporterul.

Yarrow a cântat „Puff the Magic Dragon” (piesă celebră care face aluzie la marijuana – n.r.), iar Kerry a mimat că trage dintr-un joint.

Peter Yarrow era un bun prieten. A cântat la nunta lui Kerry și a fost nașul fetei sale. Este și beneficiarul unei grațieri prezidențiale din partea președintelui Democrat Jimmy Carter pentru că făcuse, gol pușcă, avansuri sexuale unei fete de 14 ani.

Yarrow a folosit strategia de apărare a lui Harvey Weinstein: „În vremurile acelea, era ceva obișnuit”.

Kerry nu l-a luat pe Yarrow cu el doar în campanie electorală, ci și în Orientul Mijlociu pentru concerte „pentru pace”.

Yarrow a cântat și pentru voluntarii din echipa lui Obama. Și a scris cântece anti-Trump. Unul dintre ele se intitula: „Copiii ascultă”.

Cu siguranță o fac.

La două săptămâni după alegerile intermediare din 2014, Terry Bean a fost arestat la Portland. Bean era co-fondatorul Human Rights Campaign, cea mai activă organizație de lobby pentru drepturile homosexualilor din țară, printre ai cărei donatori se numără și Harvey Weinstein.

Bean a fost un mare donator pentru Obama, Kerry și Gore.

La sediul Human Rights Campaign, Obama i-a mulțumit în mod direct „marelui meu prieten și susținător, Terry Bean”. Bean a adunat peste un milion de dolari pentru cariera politică a lui Obama.

Terry Bean a fost acuzat că a avut relații sexuale cu un băiat de 15 ani. Partenerul lui Bean, pe care acesta l-a adus la Casa Albă, să-l vadă pe Obama, a fost și el arestat. Mama partenerului l-a acuzat pe Bean că s-a folosit de el pentru „a face rost de băieți tineri”, „pregătindu-i” cu alcool și viagra.

Potrivit procurorilor, susținătorul lui Obama a început să aibă acest tip de comportament în 1979, când a făcut sex cu un băiat de 16 ani, „înduplecându-l” cu alcool și droguri. Victima, acum un doctor matur, a făcut dezvăluiri pentru ca Bean să nu mai poată „să abuzeze băieții tineri”.

Deși a respins acuzațiile, Bean a încercat să ajungă la o înțelegere în instanță cu băiatul. Procurorul a declarat că Bean i-a oferit victimei cel puțin 200.000 de dolari.

O grămadă de bani. Însă numai a cincea parte din cât a primit Obama.

Băiatul a refuzat să depună mărturie. Bean a scăpat.

De atunci, se pare că Bean și-a mărit donațiile pentru Hillary Clinton. Nu există nici o dovadă că Hillary sau oamenii ei i-au întors acestuia serviciul.

Dar de obicei așa decurg astfel de afaceri.

Fiecare Democrat nominalizat pentru Casa Albă în ultimii 25 de ani a avut legături cu pedofilii. Unii erau donatori, alții clienți sau prieteni. Însă Hillary și Bill Clinton, John Kerry, Al Gore și Barack Obama au fost cu toți mânjiți de apropierea lor. Și nu au prezentat niciodată scuze, nu au rostit un singur cuvânt de regret.

Nici victimelor lor, nici altcuiva.

Iar dacă îi prinzi în particular, într-un moment potrivit, s-ar putea să îi auzi cum râd.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *