Selectați pagina

Canada: lege care dă putere excesive guvernului local pentru a lua copiii acelor familii care se opun agendei LGBTQI

Canada: lege care dă putere excesive guvernului local pentru a lua copiii acelor familii care se opun agendei LGBTQI

Liberalii din Ontario, Canada au votat înainte de vacanța de vară o lege – Bill 89 – care dă putere excesive guvernului local pentru a lua copiii acelor familii care se opun agendei LGBTQI.

Votul a fost de 63 la 23 pentru legea 89. Se consideră că astfel de copii au nevoie de protecție din partea statului și vor fi dați fie spre adoptare, fie vor fi îngrijiți de către stat în sistemul de „foster care” – adică sistem în care copiii sunt plasați cu familii însărcinate ci creșterea și îngrijirea lor până la vârsta independenței copiilor respectivi.

Până de curând legea permitea părinților să-și crească copiii în religia îmbrățișată de familie. Acum preferința religioasă nu mai contează și este înlocuită cu nevoia de a permite copiilor să înțeleagă probleme legate de „identitatea sexuală” și de „exprimarea sexului” precum și să le ofere libertatea de a se exprima în acest sens.

Legea este considerată de către lideri ai Coaliției pentru Familie ca fiind totalitară. Canada se îndreaptă cu pași repezi către un sistem de „protecție a copilului” în care copii din familii bune sunt sechestrați de către guvern pentru a fi preluați de către stat și a fi spălați pe creier. „Bun venit” la fenomenul groaznic experimentat de unele familii de români în Norvegia.

Traducere de pe lifesitenews.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке