Selectați pagina

Campanie vicleană a comunităţii LGBT din Moldova: Poţi fi criminal, violator, pedofil, gay şi tot ce vrei… „Tu trebuie să fii OK cu tine!”

Campanie vicleană a comunităţii LGBT din Moldova: Poţi fi criminal, violator, pedofil, gay şi tot ce vrei… „Tu trebuie să fii OK cu tine!”

SUNT OK, asa suna cea mai mîrsava campanie, care poate avea loc în ţara noastră.

În fiecare an, în luna mai, o comunitate de cîțiva organizează aşa-zisul festival al comunității LGBT – adică, dacă e să vorbim mai pe înțelesul poporul – sărbătoarea pederaștilor / sodomiţilor din Moldova.

Toate ca toate, dar culmea sărbătorii lor, se încheie cu un marș pe care ei îl numesc „MARȘUL SOLIDARITĂȚII”, adică un marș în care oricine se simte cumva discriminat, oricine se poate regăsi – pentru că aparent acest marș rușinos este un marș comun al celor care într-un fel sau altul sunt discriminați de societate, dar în realitate, acest marș este parada homosexualilor, fiindcă în fruntea acestui marș, an de an de cînd se organizează, vezi cum duc un drapel cu curcubeu.

În fiecare an, „marșul” acestora este organizat sub diferite sloganuri: „FĂRĂ FRICA” (FĂRĂ FRICA DE IUBIRE) – cu toate ca sunt înconjurați de jur împrejur, astfel că ai impresia că sunt apăraţi de toată armata și politia din țară! Sunt curajoși și fără frica, n-ai ce zice!

În acest an, marșul și toată campania lor „electorală”, poartă denumirea de „SUNT OK” – poți fi criminal, poți fi deputat care fură, poți fi jurnalist mincinos, poți fi pedofil, poți fi doctor care ucide, poți fi violator, poți fi gay, poți fi ce vrei, și asta nu ar trebui să te deranjeze, tu trebuie sa fii OK CU TINE! Cam aşa s-ar traduce într-un limbaj simplu mesajul lor.

Marşul comunităţii LGBT se anunţă a avea loc în data de 19 mai, ora 12:00, pornirea lor este de la intersecția străzilor Ismail cu București (traseul declarat de homosexuali al marşului lor este exact ca și în anul trecut).

Autor: fb.com/Irina Balan

Tag-uri: Stop Propaganda Homosexuala, Salvati Familia Traditionala, 19 Mai

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке