Selectați pagina

Camelia Smicală: România, ura a învins și te-a învins! Ai votat împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț!

Camelia Smicală: România, ura a învins și te-a învins! Ai votat împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț!

Camelia Smicală, medicul român ai cărui copii au fost deținuți, separați și instituționalizați de sistemul finlandez de „protecție a copilului”, a postat luni pe pagina sa de socializare o reacție despre rezultatul alegerilor europarlamentare din România, menționând-o și pe candidata pro-Familie Ioana Picoș-Făgădaru.

„România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Dintre cele două variante de mai jos, România a votat-o pe cea de-a doua. Urmează Legalizarea parteneriatului civil, educația sexuală forțată in scoli, vaccinarea obligatorie și imigrația forțată.

Menționez că nu sunt rasistă de nici un fel. Am îngrijit de 23 de ani în același mod, de la copii, la homosexuali și criminali. Problema cu acest vot este că adulții au votat și toți copiii vor plăti votul lor. De acum încolo, Dumnezeu cu mila! România, rest in peace! (odihnește-te în pace – n.red.) Ura a învins și te-a învins”, a concluzionat Camelia Smicală, vizibil dezamăgită de rezultatul votului de duminică.

De menționat, în context, că nici un candidat pro-Familie sau pro-valori tradiționale nu a trecut pragul de minim 3% din voturile valabil exprimate la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, ceea ce dovedește că adepții acestor valori în România au fost dezbinați sau absenți.

Totodată, foștii oponenți sau indiferenți ai Referendumului despre Căsătorie au avut parte de o mobilizare fără precedent, validând în fruntea clasamentului preferințelor pentru Parlamentul European partide precum PNL, PSD și USR, a căror atitudine față de valorile tradiționale s-a evidențiat în octombrie 2018 și în lunile ulterioare invalidării Referendumului Constituțional despre Căsătorie.

Sursa: fb.com/ Camelia Smicala 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii