Selectați pagina

Bulgaria. Mitropolitul Gavriil de Loveci se opune proiectului de document pe tema relațiilor cu întreaga lume creștină

Bulgaria. Mitropolitul Gavriil de Loveci se opune proiectului de document pe tema relațiilor cu întreaga lume creștină

mitropolitul gavriil de loveci bulgariaMitropolitul Gavriil de Loveci (Bulgaria) si tot clerul din Eparhia sa s-au declarat impotriva proiectului documentului pre-Sinodal RELATIILE BISERICII ORTODOXE CU INTREAGA LUME CRESTINA.

Intr-o scrisoare, clericii amintesc: “Noi sprijinim pe deplin și în unanimitate poziția episcopului nostru, Mitropolitul Gavriil de Loveci, adresată Patriarhului Bulgariei Neofit, președinte al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare, prin scrisoarea nr 61 din 11 martie 2016, privind textele documentelor care urmează să fie luate în considerare de către Sfantul si Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe, care va avea loc in perioada 16-27 iunie, la Academia Ortodoxă din Creta și, în special, privind gravele obiecții formulate împotriva unuia dintre documente, pe tema relațiilor cu întreaga lume creștină”.
Sursa: Lăcaşuri Ortodoxe

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Ceva e putred si in Bulgaria: AU STERS de pe siteul Patriarhiei TEXTUL care cerea interzicerea avortului și a educației sexuale in scoli | SACCSIV - blog ortodox - […] BULGARIA. MITROPOLITUL GAVRIIL DE LOVECI SE OPUNE PROIECTULUI DE DOCUMENT PE TEMA RELAȚIILOR CU ÎN… Mitropolitul Gabriel de Loveci…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *