Selectați pagina

Bucovina – Nu este Sodoma! Cernăuți: confruntări de stradă pe fondul desfăşurării marşului LGBT

Bucovina – Nu este Sodoma! Cernăuți: confruntări de stradă pe fondul desfăşurării marşului LGBT

Orașul Cernăuți a fost scena unor confruntări de stradă, vineri, 17 mai. Cel puțin două persoane au fost reținute, în urma ciocnirilor dintre forțele de ordine și un grup pro-familie, în Piața Teatrală din centrul regional, pe fondul desfășurării unei acțiuni pentru promovarea „egalității a persoanelor LGBT”.

Potrivit jurnaliștilor, manifestarea LGBT a fost organizată de activiștii comunității „Insight”, cu ocazia marcării Zilei Internaționale a homosexualilor. S-au opus desfășurării acestei acțiuni câteva organizații creștine din Cernăuți, inclusiv reprezentanții mișcări „Katechon”.

Pentru asigurarea ordinii publice la fața locului au fost mobilizați 500 de polițiști, dar și militari din Serviciul Gărzii Naționale.

Contramanifestanții au scandat „Bucovina – Nu este Sodoma!” și au purtat pancarte cu inscripţii „Familia ucraineană – tata, mama, copilul”. Ceilalți au au desfăşurat drapelul comunității LGBT și au dansat.

https://www.facebook.com/tva.ua.channel/videos/808630416184739/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. BUCOVINA – NU ESTE SODOMA! CERNĂUȚI: CONFRUNTĂRI DE STRADĂ PE FONDUL DESFĂŞURĂRII MARŞULUI LGBT | ortodoxiadreaptacredinta - […] https://www.aparatorul.md/bucovina-nu-este-sodoma-cernauti-confruntari-de-strada-pe-fondul-desfasura… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *