Selectați pagina

Bitcoin: moneda unica. In Grecia, sunt instalate bancomate pentru Bitcoin…

Bitcoin: moneda unica. In Grecia, sunt instalate bancomate pentru Bitcoin…

big think bitcoin 666În Grecia vor fi instalate 1.000 de ATM-uri destinate monedei virtuale bitcoin, pentru a ajuta firmele să facă faţă restricţiilor impuse de măsurile de control al capitalului, potrivit unor informaţii citate de Kathimerini.

Site-ul CoinTelegraph a relatat că platforma Cubits de tranzacţionare a bitcoin s-a asociat cu platforma elenă BTCGreece pentru a instala ATM-uri care să ajute firmele mici şi mijlocii să transfere bani.

„Creăm un ecosistem al bitcoin şi soluţii pentru piaţa elenă. Iniţiativa va include instalarea a 1.000 de ATM-uri şi soluţii pentru comerţul electronic şi industria turismului”, a declarat Thanos Marinos, fondator al BTCGreece, singura platformă de tranzacţionare a bitcoin din Grecia.

Marinos a declarat în luna iulie că numărul clienţilor noi care depun cel puţin 50 de euro la BTCGreece a crescut cu 400%, la câteva mii, în perioada mai-iunie.

Bitcoin este o monedă virtuală inventată în urmă cu şase ani al cărei curs fluctuează liber şi care nu este susţinută de vreun guvern sau bancă centrală.

Sursa: http://www.gandul.info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

13 Comentarii

 1. Ecaterina

  Iar grecii deja se îngrămădesc să le dea bancherilor și puținii bani reali (cash) pe care îi mai au prin buzunare în schimbul unei monede virtuale, nepalpabile, la care ai acces (si vei avea în același mod) DOAR prin bunăvoința stăpânului satan. Dumnezeule!… Cum de poate fi cineva atât de naiv? În ce hal li s-au spălat creierele acestor oameni?

  Frate „apărător”, frați cititori, vă recomand să urmăriți și saiturile „sacciv” și „george valah”. Orice informație pe care o citiți, să tracă neapărat prin filtrul gândirii voastre și cu rugăciune la Sfânta Treime, Maica Domnului și toți Sfinții. Ca să ne lumineze și să stăm de veghe.

  Răspuns
 2. Ecaterina

  Când nu va mai exista nici urmă de bani lichizi, vor putea pune semnul fiarei. Ei asta și urmăresc.

  Răspuns
  • Slava

   Si ce daca nu vor exista nicodata bani lichizi, dupa credinta noastra Domnul ne va intretine si vom trai mult mai bine ca restul, eu cind mam refuzat de documente tot ma temeam ca cum o sa lucrez ce o sa maninc, Domnul tot a aranjat, pricipalu sa nu ne temem, dar cel mai mult mam intrait acuma, aztazi mam intors dupa drumul Crucii de la Poceaev, cit am avut documente nam fost la asa evenimente acuma cu ajutorul Domnului si mam dus si am venit, fara documente peste hotare, si nus eu unul is mii si mii de oameni care cu ajutorul Domnului au de toate, demult era timpul de refuzaqt de toate actele, nu va temeti frica e de la diavol.

  • Ecaterina

   Slava, Dumnezeu să te ocrotească! Mă bucur tare mult că ne înveți ce să facem. Te rog din suflet să ne mai scrii. Avem nevoie de experiența ta, dar mai ales să ne întărim. Și un lucru important, te rog să ne ții la curent cu situația ta. Iar dacă vreodată vei dori să treci prin București, te rog să îmi transmiți pe e-mail. Îl rog pe fratele „Apărător” să îți transmită adresa mea de e-mail. Ești binevenit oricând în casa mea. Doamne ajută.

  • Slava

   Multumesc frumos dar nustiu daca se va trece asa usor nelegal si granita cu Rominia, am vrut doar sa atrag atentia la faptul ca se vorbeste la nesfirsit, ca vor scoate banii lichizi ca ne vor pune cipuri ca ne urmaresc ca ne asculta, nu se mai poate la nesfirsit sa vorbim una si aceeasi, trebu de actionat si sa nu va lasati inselati de diavol cu gindul ca “poate mai este timp” timp nu mai este trebu de iesit din sistema cit mai repede posibil, cu rugaciune desigur nu asa de capul nostru, eu nustiu cvit timp o sa mai citesc situl si daca o sa mai pot mult timp raspunde am in plan sa pun cruce pe internet si pe telefon mobil, si da ECATERINA eu nam email. Ce tine de experienta, ma adresez inca odata d-nei Mareana, daca citeste comentariile, si o rugam toti tare frumos sa grabeasca aparitia articolului cu expeienta perosanelor care nau primit codul personal, si cite minuni sau facut deja cu oamenii care au ramas cu Dumnezeu, cazuri reale

  • Slava

   Da , daca vrei tare putem discuta pe skype temporar, daca ai, la mine este slavaslava902

  • Ecaterina

   Mulțumesc Slava. Eu nu am skype. Oricum am renunțat la tv și internet. Cardul de sănătate nu l-am luat, iar banii de salariu îi ridic numerar. Acum, deocamdată, cât se mai poate scriu de pe calculatorul altcuiva. Nu știu nici eu cât timp voi mai putea face asta.

   Ai spus că renunți și la telefonul mobil. Cum iei legătura cu ceilalți frați intru credință? Că ăsta e singurul motiv pentru care mai țin telefonul, eu fiind deocamdată singură și nu știu încotro să o iau și nici cu cine să vorbesc. Frații mei intru credință parcă sunt orbi și surzi, iar preoții noștri, la predică și cateheză, fac numai propagandă ecumenismului și noii orânduiri mondiale. Nu știu dacă este normal, dar uneori, când îi aud vorbind la predică (și mai ales ceea ce spun) mă fac să mă sufoc pur și simplu. Mi se face atât de rău încât sunt aproape de leșin. Dacă nu fac ceva cât mai repede, mă pierd. Am aceeași stare pe care am simțit-o atunci când părintele Ambrozie din Rusia – fiind în vizită la o lansare de carte – ne-a spus că va veni un moment când lucrurile se vor derula foarte repede, iar noi va trebui să „ne apucăm cu mâinile de roata trenului”.

   Să ne lumineze Dumnezeu la momentul potrivit, ca să nu rătăcim împreună cu orbii și surzii. Doamne ajută.

  • Slava

   Eu cu fratii de credinta, discutam Duminicile, sau joi seara, cind se face drumul crucii imprejurul Chisnaului, si se citeste acatistul mucenicilor imparatesti Tarului Nicolae si familia regale. cei drept vreo 2 dintrinsii mai au mobile, daca nu aveti un preot neecumenist aproape de voi rugativa Domnului, cumva faceti o psaltire sa vil deie Domnul si sa va tineti de dinsul pina la urma, si la toate mare atentie, duhovnicul meu spune ca vor veni timpul cind te vor trada si cei mai apropiati frati chiar si de credinta. dar de preoti nu trebuie sa te miri ca nai ce face asa spun prorociile, cuvioasa Pelagheia de Rezani spunea ca aproape toata ultima preotime va duce lumea in iad, un lucru este precis, globalizarea na so oprim, dar trebuie sa ne unim crestinii, sa ne gatim undeva case nudeprte unul de altul, cu biserica si preot aproape, asta ar fi solutia, dar toate le da Domnul nu facem noi singuri

  • Ecaterina

   Mulțumesc Slava pentru cuvintele de învățătură.
   Pe curând. Doamne ajută.

 3. Teodor Stela (crestinul orthodox )

  Nu i lasa Dumnezeu …trebuie mai intai sa se implinesca Profetiile Sfintilor Parinti asupra acestor vremuri pentru ca este Cuvant Dumnezeiesc
  “cerul si pamintul vor trece dar Cuvintele Mele nu vor trece “ne spune Dumnezeu ,Domnul Iisus Hristos Mantuitorul
  Amin.

  Răspuns
 4. Ala

  Ecaterina. imposibil sa nu aveti si preoti antiecumenisti. Situatia ta este riscanta daca nu ai un duhovnic potrivit aspiratiilor sale. Noi nu prea stim care e situatia de la Bucuresti, dar pe la fratele Saccsiv, ai putea gasi cu siguranta ceva idei sau optiuni reale.
  La un moment dat, noi tot eram singuri si ne gandeam ca nu mai avem pe nimeni in localitate cu conceptiile noastre, si ca sa vezi minune, chiar vecina din blocul de alaturi este asemenea, apoi o vecina din scara vecina la fel si apoi parintele la care mergeau ele, si uite asa am gasit pe mai multi.
  Totusi fiindca a aparut acest site, am putut sa dau si de nucleul acela puternic de crestini, si atunci am zis: Dumnezeu e cu mine, de cine ma voi teme?!

  Răspuns
  • Ecaterina

   Doamne ajută! Mă bucur pentru voi. Eu am frați de credință care gândesc la fel ca mine, doar că sunt împrăștiați prin țară. În ce privesc preoții, situația este la fel. Cei mai buni sunt în țară. În București încă mai continui căutările. Știu sigur că sunt. Și apoi, nu mă dau bătută. Voi găsi și eu cel puțin un preot și un grup. Uneori mă gândesc că nu mă rog suficient. Alteori, gândul mă duce la răbdare. Poate că pentru mine încă nu a sosit vremea încercărilor, ci este doar un timp de pregătire pentru ce va veni. Dumnezeu știe cel mai bine ce îmi pregătește. Slavă Ție, Doamne!.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.