15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa lui Ioan, 17:15-18)

Fraților și surorilor, aș începe cu următorul îndemn.  Deschideți larg ochii la cele ce se întâmplă.  Niciodată până acum, de-a lungul istoriei n-am avut atâtea semne care să arate că probabilitatea împlinrii grabnice a profețiilor biblice să fie atât de mare. Și niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ca  un grup restrând se globaliști-sataniști să dețină o putere atât de mare. Cine are ochi, vede: această sectă demonică a reușit să-și subordoneze conducătorii a aproape toate statele.  Toate marile puteri sunt subjugate de către sataniști: SUA, Rusia, China, Germania, Franța, Marea Britanie.  Întreaga presă internațională și cea din toate țările are aceeași politică editorială, impunând o cenzură drastică. Nimeni nu are voie să pună la îndoaială versiunea oficială a actualei străi de lucruri. Temele tabu sunt următoarele:

 1. Este interzisă punerea la îndoială a originii naturale a coronavirului, presupunerea că aceste e elaborat în laboratoarele de arme biologice;
 2. Este interzisă punerea la îndoială a necesității declarării pandemiei;
 3. Este interzisă contestarea măsurilor dictatoriale, care au anulat foate drepturile cetățenești și au impus un regim polițienesc, cu ținerea a miliarde de oameni în stare de arest la domicilui;
 4. Este interzisă contestarea necesității vaccinării obligatorii sau, mai exact, forțate;
 5. Este interzisă contestarea nano-cipurilor ce urmează să fie introduse în organismul uman odată cu vaccinurile;
 6. Este interzisă discuția despre imimenta eliminare a banilor cash ca măsură de impunere a unui control total asura umanității;
 7. Este interzisă discuția despre nocivitatea mortală a tehnologiilor 5G și a faptului că aceasta este parte a planului de instaurare a dictaturii globale;
 8. Este interzisă contestarea competenței, echidistanței și a bunelor intenții a OMS;
 9. Este interzisă publicarea în presă a unor opinii ale savanților privind adevărata stare de lucuri în chesiunea COVID-19 și a 5G.

Am reținut din emisiunea Besogon a lui Nikita Mihalkov, cea scoasă de pe post, că Microsoft, compania lui Gates, a obținut o licență internașională la 26 martie 2020, care poartă numele de CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA sau

SISTEMUL DE CRIPTOVALUTĂ CE UTILIZEAZĂ DATELE ACTIVITĂȚII CORPURULUI. Am intrat pe site-ul respectiv și am tradus câteva fragmente pentru dumneavoastră.  După ce am parcurs cu atenție textul care însoțește această licență, totul a devenit foarte clar. Iată planul pusă în aplicare de către globaliștii sataniști, al căror vârf de lance este Gates.

 1. Răspândirea virusului COVID-19 care cel mai probali este unul creat în laborator;
 2. Anunțarea de către OMS a pandemiei cu un pretext fals;
 3. Declanșarea unui război psihologic total contra omenirii cu ajutorul mass-media afiliate mafiei globaliste;
 4. Crearea unie stări de panică și frică la scară planetară;
 5. Vaccinarea forțată a întregii populații a globului;
 6. Întreaga operațiune are un pretext medical, dar de fapt țintește cipizarea cu nano-particule prin intermediul vaccinării;
 7. Sub pretextul excluderii riscurilor de transmitere a virusului prin intnermediul banilor lichizi, se urmărește eliminarea lor și înlocuirea cu criptovalută;
 8. Ținta finală este insturarea unei dictaturi digitale planentare, a unui Guvern Mondial și a Noii Ordini Mondiale ca preludiu al pregătirii venrii antihristului.
 9. Aproape toți coducătorii politici s-au dovedit a fi uneltele docile ale globaliștilor.
 10. Secta globalist-satanistă acționează cu viclenie, afișând intenții nobile, și asta pentru că e ghidată de cel vicean, de tatăl minciunii.

 Câteva cuvinte despre ierarhia bisericească. Ierarhii mai multor biserici s-au dovedit a fi și ei slugile globaliștilor sataniști și deci ai celui viclean. Este încă un semn cutremurător că ne aflăm într-un moment critic al istoriei omenirii. Două exemple. Predica cu ocazia praznicului Sfânta Maria Egipteanca, rostită de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse Kiril. Predica din Duminica Orbului din 24 mai și emisiunea de la postul TV ”Țarigrad” a Mitropolitului de Pskov Tihon Șevkunov. Ambele persoane din vârful ierarhiei clericale păcătuiesc împotriva Adevărului, răstălmăcesc dogma Bisericii, mint în mod flagrant şi se arată, alături de administraţia de stat a Rusiei, ca nişte slugi credincioase ale globaliştilor satanişti. Îmi iau această răspundere să afirm adevărul întreg nu pentru a huli Biserica, ci pentru a-L urma cu fidelitate pe Hristos. În acest sens, dincolo de criticile, probabil întemeiate,  aduse Mitropoliei Moldovei, cele două documente prin care s-a luat atitudine faţă de prigonirea Bisericii şi falsurile guvernanţilor reprezintă un gest cu totul ieşit din comun în condiţiile de azi.

 Vă amintesc. Cine finanțează și controlează OMS? Bill Gates! Cine finanțează producerea vaccinurilor? Bill Gates! Cine optează pentru reducerea populației globului? Bill Gates!

 Iată câteva elemente relevante din licența obținută de către Microsoft – PUR ÎNTÂMPLĂTOR, desigur! – tocmai la începutul perioademie de pandemie, la 26 martie 2020, deși solicitarea a fost depusă încă la 20 mai 2019. Și tot PUR ÎNTÂMPLĂTOR  numărul de înregistrare a acestui document este 060606. Dacă e să dăm la o parte zero-urile, rămâne semnul fiarei  – 666. Cine cunoaște predilecția ocultiștilor pentru astfel de simboluri, înțelege că astfel de coincnidențe nu sunt deloc accidentale.

 ”WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA

Publication Number WO/2020/060606

Publication Date 26.03.2020

International Application No.PCT/US2019/038084

International Filing Date 20.06.2019

 SISTEMUL DE CRIPTOVALUTĂ CE UTILIZEAZĂ DATELE ACTIVITĂȚII CORPURULUI

Activitatea corpului uman asociată unei sarcini furnizate unui utilizator poate fi utilizată într-un proces de extracție al unui sistem de criptovalută. Un server poate furniza o sarcină unui dispozitiv al unui utilizator care este cuplat comunicativ cu serverul. Un senzor cuplat comunicativ cu sau cuprins în dispozitivul utilizatorului poate simți activitatea corpului utilizatorului. Datele privind activitatea corporală pot fi generate pe baza activității corpului, sesizate de către utilizator. Sistemul de criptovalută, cuplat comunicativ la dispozitivul utilizatorului, poate verifica dacă datele privind activitatea corpului îndeplinesc una sau mai multe condiții stabilite de sistemul de criptovalută și să acorde criptovalută utilizatorului, ale cărui date de activitate corporală sunt verificate.

  DESCRIEREA

 SUMAR

(fragmente)

 Unele exemple de realizare ale prezentei descrieri pot folosi activitatea corpului uman asociată cu o sarcină oferită utilizatorului ca soluție la provocările de „minare” în sistemele de criptovalută. De exemplu, o undă cerebrală sau o căldură corporală emisă de utilizator, atunci când utilizatorul îndeplinește sarcina furnizată de un furnizor de informații sau servicii, cum ar fi vizualizarea reclamei sau utilizarea anumitor servicii de internet, poate fi utilizată în procesul de exploatare. În loc de munca masivă de calcul, necesară unor sisteme de criptovalută convenționale, datele generate pe baza activității corpului utilizatorului pot fi o dovadă a muncii și, prin urmare, un utilizator poate rezolva inconștient problema dificilă a calculului. În consecință, anumite exemple de realizare ale prezentei descoperiri pot reduce energia de calcul pentru procesul ”minier”, precum și procesul de exploatare mai rapid”.

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Aşadar, bine aţi venit în epoca transumanismului, a dictaturii digitale şi a desfigurării omului creat după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu!

Timpuri întunecate am ajuns. Domnul să ne aibă în pază.

Arma noastră e Hristos !

Scutul nostru e rugăcinea !

Autor: Iurie Roşca, flux.md