Selectați pagina

Bill Gates investeste in carnea artificiala din fecale şi insecte

Bill Gates investeste in carnea artificiala din fecale şi insecte

Bill Gates, alaturi de alti giganti ai afacerilor, investeste in compania Memphis Meats, care produce carne de vita, pui si rata din celule animale, care nu trebuie crescute sau hranite.

„Cred ca in 30 de ani nu va mai trebui sa ucidem animale si carnea va fi ori obtinuta prin metode curate, ori va fi bazata pe plante, gustul va fi acelasi si sigur va fi mai sanatoasa decat cea de acum“, a declarat Branson, noteaza Bloomberg News, citat de Playtech.ro.

Memphis Meats a reusit sa primeasca, pana in prezent, investitii de 22 de milioane de dolari si s-a aratat determinata sa sustina miscarea „carne curata“, extrem de populara printre milenialii din Statele Unite ale Americii.

Procedura este una destul de simpla, intrucat izoleaza celulele de porc, vita sau pui, ce au capacitatea de a se regenera, si le alimenteaza cu nutrienti, zaharuri si minerale, dar si oxigen. Ulterior, acestea sunt cultivate in bazine speciale si recoltate dupa cel putin noua zile si cel tarziu 21 de zile. Produsul final poate fi utilizat in tot felul de preparate.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке