Selectați pagina

Bill Gates AVERTIZEAZĂ! Vor muri zeci de milioane de oameni

Bill Gates AVERTIZEAZĂ! Vor muri zeci de milioane de oameni

Bill Gates a lansat un avertisment care dă fiori pe şira spinării. Cel mai bogat om al planetei a declarat, în cadrul celei de-a 53-a ediţie a Conferinţei de Securitate de la Munchen, că riscul unui atac bioterorist este enorm.

Potrivit lui Gates, principala amenințare de securitate este legată de epidemii care pot ucide zeci de milioane de oameni. Tehnologia permite acum unui terorist să recreeze virusul variolic, pe calculator, sau o formă de gripă extrem de agresivă, iar prin inginerie genetică le poate sintetiza, scrie The Guardian.
Până de curând, amenințările bio-teroriste au fost mai puțin luate în calcul, pentru că producerea unor ”arme mortale” necesita experți și laboratoare uriașe, ușor de depistat. În ultimii cinci ani, progresele în biologia celulară și miniaturizarea echipamentelor fac tot mai plauzibil scenariul unui atac bioterorist, care ar destabiliza zone întregi.

Un virus cu răspândire aerogenă ar ucide peste 30 de milioane de oameni.

„Fie că se va întâmpla printr-un capriciu al naturii sau de o mână teroristă, epidemiologii avertizează că un agent patogen propagat în aer poate ucide 30 de milioane de oameni în mai puţin de un an de zile. Iar ei spun că există probabilitatea ca lumea să experimenteze un astfel de focar în următorii 10 sau 15 ani”, a spus Gates, care s-a aflat în premieră la conferinţa de la Munchen.

S-a mai întâmplat, în 1918, când a fost un virus natural, acum ar putea fi unul creat în laborator, a conchis Bill Gates. Limitarea unei astfel de epidemii ar fi posibilă cu ajutorul vaccinării și a medicației anti-virale, dar omenirea trebuie să fie pregătită, pentru o mobilizare fără precedent într-un astfel de caz.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Iulian

  Sunt convins că declarațiile respective fac parte dintr-un plan bine pus la cale de către „iluminați”, din care face parte și acest individ.
  Teroriștii sunt finanțați tot de către aceștia…

  Răspuns
  • BALTAG LICĂ

   Sunt de acord cu Iulian. Oare BILL va fi alesul?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *