Mutare decisivă făcută de Bill Gates. Miliardarul pentru care domeniul virusologiei s-a transformat dintr-o pasiune într-o adevărată obsesie tocmai ce a primit binecuvântarea Vaticanului în ceea ce privește vaccinul anti-Covid dezvoltat de fundația sa. Papa Francisc este de acord că omenirea trebuie vaccinată, iar recentele sale afirmații nu fac decât să se suprapună cu planurile controversatului afacerist american, relatează national.ro

În contextul în care tot mai multe multinaționale și câteva țări se apropie de descoperirea unui vaccin împotriva Covid-19, Suveranul Pontif a făcut o serie de comentarii categorice pe marginea acestui subiect. „Ar fi trist dacă vaccinul Covid-19 ar fi acordat cu prioritate celor mai bogați oameni din lume. Ar fi trist dacă acest vaccin ar deveni proprietatea unui cerc restrâns de oameni și nu ar fi pentru toți”, a ținut să precizeze Papa.

Mesajul este clar și a fost rostit după o întâlnire secretă avută la Vatican de Francisc I cu Bill Gates. În urma întrevederii, s-a stabilit că Biserica Catolică va sprijini total dezvoltarea unui vaccin de către elita lumii și, mai mult, va binecuvânta demersul de vaccinare obligatorie a populației globului.

Ted Kuntz, președinte al Vaccine Choice Canada (VCC), o ONG fondată de familii care au suferit reacții adverse de pe urma vaccinurilor, trage un semnal de alarmă cu privire la graba cu care Fundația Bill și Melinda Gates insistă pentru vaccinarea obligatorie a populației. De asemenea, profesorul Giuseppe Tritto, un cunoscut expert internațional în biotehnologie și nanotehnologie, avertizează că dezvoltarea unui vaccin pentru un virus al cărui cod genetic este cunoscut doar de China și care a suferit deja mutații într-o duzină de tulpini diferite, este „extrem de puțin probabil” a se întâmpla.

Papa Francisc, împotriva înalților ierarhi

Mai mult, unii conducători ai Bisericii Catolice, cum ar fi Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò și Episcopul american Joseph Strickland, au îndemnat deja credincioșii să respingă vaccinurile Covid dezvoltate de multinaționalele din Big Pharma care folosesc „linii celulare” de la copiii avortați.

Într-un recent discurs, Papa Francisc I s-a referit la faptul că pandemia de coronavirus a dezvăluit situația dificilă a celor săraci „și marea inegalitate care domnește în lume. Asta, deși coronavirusul nu face deosebiri între oameni. „Pandemia este o criză și nu ieșim dintr-o criză neschimbați”, a spus Papa. „Fie plecăm spre mai bine, fie plecăm spre mai rău”, a continuat el.

După întâlnierea cu Bill Gates, liderul Bisericii Catolice și șeful Vaticanului a conchis: „Astăzi, avem ocazia să construim ceva diferit”. Ce urmează, se întreabă presa de peste Ocean. Foarte probabil, Vaticanul își va da acordul și pentru ID-ul digital (microciparea oamenilor), cerut de Bill Gates.