Selectați pagina

Big Pharma: moarte pentru unii, bani, foarte, foarte mulți bani pentru alții prin medicamentele prescrise “corect “

Big Pharma: moarte pentru unii, bani, foarte, foarte mulți bani pentru alții prin medicamentele prescrise “corect “

Evident, moarte pentru unii, bani, foarte, foarte mulți bani pentru alții. Adică pentru Big Pharma. Căci iată câteva adevăruri murdare care se ascund sub aparenta grijă faţă de noi a Big Pharma şi a autorităţilor medicale.

„… medicamentele prescrise corect sunt a patra cauză principală de decese … Circa 330.000 de pacienţi mor în fiecare an, în USA şi Europa, din cauza medicamentelor prescrise corect.”

„Ele [medicamentele] sunt cauza unei epidemii de circa 20 de ori mai mare [6,6 milioane pe an] de spitalizări, ca şi de căderi, accidente rutiere şi de circa 80 milioane [pe an] de probleme medicale minore cum ar fi dureri, discomfort şi disfuncţii care afectează productivitatea sau capacitatea de a avea grijă de alţii.
„Morţile din supramedicaţie, erori şi auto-medicaţie amplifică aceste cifre.”
Adică: 330.000 morţi, 6,6 milioane spitalizări şi 80 milioane probleme medicale minore toate din cauza unor medicamente PRESCRISE CORECT!!! Vieţi distruse, familii distruse, cheltuieli cu sănătatea care cresc exponenţial din cauza tratamentelor necesare sau nu, care ne conduc spre mai multe decese, spitalizări şi probleme medicale, pentru care, nu, va fi nevoie de prescrierea a şi mai multe medicamente…..
Adică, un alt motiv pentru a nu avea încredere în vaccinurile ce se încearcă să ne fie băgate pe gât cu forţa.
Citatele de mai sus sunt luate din articolul Epidemia de boală şi moarte de la medicamentele prescrise, autor Donald W Light şi  a apărut în publicaţia Footnotes a Asociaţiei Americane de Sociologie, numărul din noiembrie 2014.
Donald W Light este profesor de sociologie medicală şi economică, fondator al Centrului pentru Bioetică al Universităţii din Pennsylvania, colaborator al Centrului Edmond J Safra pentru etică de la Harvard, visiting profesor la Stanford, membru al Societăţii Regale de Medicină şi autor al cărţii Prescription Drugs (Columbia University Press) din care sunt şi extrasele de mai sus.
Site-ul său este www.pharmamyths.net.
Sursa pentru  acest articol: https://jonrappoport.wordpress.com/2017/11/17/medical-destruction-its-not-just-opioids/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.