Selectați pagina

Belorusia. Mănînci dacă ai cip… Astfel oamenii sunt atraşi în lagărul electronic antihristic

Belorusia. Mănînci dacă ai cip… Astfel oamenii sunt atraşi în lagărul electronic antihristic

Scrisoare sosită către redacţie:

Hristos a înviat! Se prea poate ca această informaţie să vă intereseze, în lumina evenimentelor recente. Căci să tac nu pot. Locuim într-un oraş mic, într-o familie cu mulţi copii, ortodocşi. Soţul lucreaza la căile ferate.

Nu demult mi-a povestit: “Imaginează-ţi, astăzi la şedinţa de planificare, şefii ne-au anunţat că putem să luăm masa cu ajutorul cipurilor!” La auzul acestora, am şi tresărit. Îl întreb dacă cipurile le vor fi implantate lucrătorilor. Soţul îmi răspunde că încă nu ştie exact. O astfel de tehnologie “know-how” li s-a propus spre încercare, pentru că mulţi alţi lucrători ai căilor ferate din alte oraşe, se folosesc deja cu mare drag de aceste cipuri. Astfel am decis să fac careva căutări pe site-ul “celorlaţi lucrători feroviari” din alte oraşe şi… da, uitaţi-vă ce am găsit.

Scrie ziarul “Feroviarul belorus” (sistemul dat funcţioneaza deja de un an). Extras din articol:

“Lucrătorilor secţiei din Brest li s-au propus spre folosire noul serviciu în cantinele căilor ferate: să ia masa din contul salariului, folosindu-se de cipurile electronice.

Tehnologia dată şi software-ul necesar a fost dezvoltat şi implementat de către specialiştii Centrului de calcul informaţional pentru transporturile de import şi export din Brest. La moment în acest sistem automatizat sunt înscrişi mai mult de 500 de feroviari, iar zilnic de acest serviciu, cu ajutorul cipului se folosesc mai mult de 150 de persoane…

Pentru a lua masa în cantina organizaţiei, e necesar să ai la tine cipul electronic, astfel că poţi să achiţi masa acum, cu banii din viitorul tău salariu. Cu fiecare lună ce trece, un număr din ce în ce mai mare de lucrători ai magistralei feroviare tind să se “conecteze” către serviciul nou”

Iată prin aşa mod oamenii sunt antrenaţi să se obişnuiască cu cipurile. Portmoneul este gol, iar pîinea e cu grămada. Poporul se bucură, spune soţul. Ei spun ca nu e nimic rău că se dă totul pe datorie, căci vor acoperi aceste datorii oricum – viaţa cică e lungă! Sistemul antihristic e gîndit pînă în cele mai mici detalii. Doamne milueşte-ne!

Cu respect, roaba Domnului, Marina, Belorus

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.