Selectați pagina

BELGIA. Sex legal LA o vârstă mai mică, de pana la 13 ani inclusiv

BELGIA. Sex legal LA o vârstă mai mică, de pana la 13 ani inclusiv

pedofiliIn parlamentul federal belgian se va vota in aceasta saptamana o lege care sa permita sexul legal cu minori de pana la 13 ani, reducandu-se de la 16 ani la 13. Laurent Cassius, membru al opozitiei, a propus motiunea care “ar putea elibera mii de prizonieri condamnati pe nedrept”. Considerand pe pedofili ca fiind prizonieri politici ai Belgiei.

Spune el “inchisorile noastre sunt plin de tineri inocenti care au fost jefuiti de tineretea lor, condamnati pe nedrept pentru niste fapte care ar trebui sa nu fie o crima (pedofilia). De ce am nega acestor tineri sansa de a juca un rol pozitiv in societatea moderna?” a intrebat nebunul pedofil din Parlamentul Belgian.

Seamana cu raportul EDITH ESTRELA din parlamentul european, o schizofrenica care spunea, citez “in Uniunea Europeana copiii de 12 ani trebui fortati sa faca sex”.

Adulții care au relatii sexuale cu minori se confruntă acum cu puscaria de la doi la șase ani de închisoare și până la 12 ani în conformitate cu legislația belgiană curent în cazul în care le-au efectuat sex oral sau penetrare . La vârsta consimțământului diferă în funcție de jurisdicție în Europa și sunt stabilite în prezent între 13 și 18 ani .

Adaptat dupa: http://worldnewsdailyreport.com/belgium-to-lower-age-of-consent-to-13/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Adevarul – Marea provocare: sex şi responsabilitate în Europa ce vine | agnus dei - english + romanian blog - […] mai mult aici – BELGIA. Sex legal la o vârstă mai mică, de pana la 13 ani inclusiv ……

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *