Selectați pagina

Bea apă de unde și calul bea. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă

Bea apă de unde și calul bea. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă

Bea apă de unde și calul bea. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă. Așează-ți capul unde pisica doarme cel mai bine. Mănâncă fructe de unde poate fi descoperit și viermele. Alege ciupercile care atrag și musculițele. Plantează un copac unde vezi cârtița săpând. Construiește o casă unde poți întâlni un șarpe.

Sapă o fântână sau orice groapă care va servi drept sursă de apă pentru consum, unde poți vedea păsările făcându-și cuiburi, în bătaia soarelui.

Mergi la somn și trezește-te odată cu găinile, astfel nu vei pierde nicio clipă a zilei și vei avea o perspectivă minunată asupra vieții. Mănâncă nenumărate legume și fructe crude, proaspete pentru a avea vigoare, energie putere în corp și minte și o inimă rezistentă, de leu.

Dacă îți arunci ochii mai des în văzduhul cerului și vezi claritatea lui, vei avea o minte mai liniștită și gânduri mai ordonate.

Preferă liniștea în locul vorbăriei: liniștea va coborî în adâncul sufletului, iar mintea ta va deveni calmă, liniștită și relaxată.

Sf. Serafim de Sarov, 1754-1833

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Anonim

    Numele paginii este gresit! Hristos n a fost ortodox, nici Dumnezeu si nici Duhul Sfant nu fac parte din cultul ortodox.

    Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

  1. BEA APĂ DE UNDE ȘI CALUL BEA. CALUL NU VA BEA NICIODATĂ APĂ NEPOTABILĂ – Sabia Adevărului - […] Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Bea apă de unde și calul bea. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă https://www.aparatorul.md/bea-apa-de-unde-si-calul-bea-calul-nu-va-bea-niciodata-apa-nepotabila/…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке