Selectați pagina

Bătrânul de 95 de ani cu sănătate de fier. Care este SECRETUL acestuia

Bătrânul de 95 de ani cu sănătate de fier. Care este SECRETUL acestuia

batrinUnul dintre cei mai buni apicultori ai lumii, Georgi Todorov, în varstă de 95 de ani, dezvăluie rețeta miraculoasă pentru o viață lungă și sănătoasă.

Acesta face publică rețetă simplă, dar miraculoasă, care l-a ținut în puteri până la această vârstă, i-a dat energie, vitalitate și l-a ținut departe de boli.

Georgi Todorov, în vârstă de 95 de ani, din Plovdiv, este o legendă autentică în rândul apicultorilor din Bulgaria, scrie observator.tv.

El este președintele Asociației de Albine „Bagrem-1899” de 25 de ani, din care fac parte peste 1 000 de persoane.

În mod surprinzător pentru vârstă sa, Georgi continuă să îngrijească 140 de stupi aflați pe două câmpuri diferite. O parte din stupi se află în zonă Brezovo, în timp ce cealaltă parte în satul Smilet, Bulgaria, parcurgând zilnic kilometri întregi pentru a avea grijă de albine.

„Ca să fiţi mereu tineri, nu vă trebuie nu știu ce alimentație sau nu știu ce creme… eu unul vă spun că vă trebuie următoarele”, a declarat cu un umor deosebit Georgi Tedorov.

Rețeta miraculoasă constă în 500 de grame de miere, 500 de grame de lamăi, 100 de grame de polen și o linguriţă de scorţişoară.

Adaugă sucul de lămâie peste polen şi dizolvă-l, apoi adaugă şi mierea. Lasă amestecul să se aşeze timp de 24 de ore, la întuneric, apoi adaugă o linguriţă de scorţişoară şi reţeta este gata.

Bea câte un pahar din această licoare cu 30 de minute înainte de fiecare masă, dimineaţa, la prânz şi seara.

Apicultorul declară că nu s-a mai îmbolnăvit niciodată de când a consumat acest amestec şi asta de mai bine de 50 de ani.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.