Pseudo-Patriarhul Bartolomeu a transmis un mesaj în favoarea vaccinării împotriva COVID-19: Este„complet absurd și greșit” ca unora să le fie frică să primească vaccinul. Este complet absurd și nedrept pentru unii oameni să se teamă să primească vaccinul. Nu există o scuză rațională ”, a spus Pseudo Patriarhul într-un interviu acordat MEGA.

Bartolomeu din Constantinopol, lupul îmbrăcat în piei de oaie: Solicit ca toată lumea să fie vaccinată fără rezerve!

Bartolomeu din Constantinopol, lupul îmbrăcat în piei de oaie: Solicit ca toată lumea să fie vaccinată fără rezerve!

„Solicit ca toată lumea să fie vaccinată fără rezerve pentru a evita pericolele grave care îi vor conduce la moarte. Noi, ca biserică, ca religie, ca Patriarhie Ecumenică în special, respectăm știința, reprezentanții științei, și descoperirile științei și ne adaptăm viața conform cu acestea”.

În ceea ce privește negatorii pandemiei și anti-vaxxerii, Pseudo Patriarhul Bartolomeu a declarat că „ei nu gândesc corect, nu gândesc logic și fac nedreptate față de ei înșiși și de semenii lor, deoarece pot transmite coronavirusul semenilor lor fără să-și dea seama. Există un mare pericol. ”

Sursa: https://greekcitytimes.com/2021/08/28/patriarch-bartholomew-vaccinated/amp/

Traducere: Dr. Gabriela Naghi

Replică

După moşneagul acesta ursuz, agent american pe scaunul patriarhal, noi nu trebuie să ne potrivim vieţile după învăţăturile şi poruncile evanghelice, ci ,,să respectăm știința, reprezentanții științei, și descoperirile științei și ne adaptăm viața conform cu acestea”. I-aş atrage atenţia, dacă ar fi posibil, dar nu e, că bomba de la Hiroshima e o descoperire şi o realizare a ştiinţei. Bomba biologică de-acum, numită ,,vaccin’’, e pusă la punct de oamenii de ştiinţă. Introducerea de celule de copii avortaţi în ,,vaccin’’ e tot isprava ştiinţei, a ştiinţei mincinoase, despre care scrie Sfântul Apostol Pavel: ,,O, Timotei, păzeşte ceea ce ţi s-a încredinţat, depărtându-te de vorbirile deşarte şi lumeşti şi de împotrivirile ştiinţei mincinoase, pe care unii, mărturisindu-o, au rătăcit de la Credinţă’’ (Timotei 6, 20-21).

Acesta e Bartolomeu, un rătăcit de la Credinţă, deghizat în episcop, prin veşmintele (pieile de oaie) ce le poartă.

Presbiter Ioviţa Vasile