Selectați pagina

Băieţii sunt transformaţi în fete. Copiilor vedetelor li se induc moda schimbării de sex. VIDEO

Băieţii sunt transformaţi în fete. Copiilor vedetelor li se induc moda schimbării de sex. VIDEO

Fetiţa de 13 ani a Angelinei Jolie şi Brad Pitt a hotărît să devină băiat. Adolescenta deja primeşte tratamente hormonale şi se pregăteşte pentru operaţia de schimbare de sex. O istorie care probabil ar fi şocat pe mulţi alţi părinţi, se pare ca pentru Angelina şi Pitt pare a fi perfect normală.

Nu este exclus că decizia lui Shiloh de a deveni John chiar să îi fi bucurat pe părinţii săi. Cum s-ar explica aceste decizii, care în curînd se pare că va deveni o nouă modă?

Jumătate din populaţia SUA urmăreşte soarta unui alt copil. Băieţelul a hotărît că el e fetiţă pentru că aşa i-a sugerat mama, care l-a convins încă de la 3 ani că e fetiţa, ea visînd să aibă o fetiţa. Astfel că mama a mers în instanţa şi încearcă să demonstreze că copilul ei e transgender şi că trebuie să îşi schimbe sexul, şi protejat de fostul ei soţ.

Jeff Younger, tatăl copilului: “Ea cere să fiu închis dacă nu îl voi numi pe fiul nostru Luna, dacă îi voi face tunsoare de băiat, sau dacă voi încerca să îi explic că el e băiat, care e jertfă al acestui sistem nenorocit”. Cît timp copilul este cu tată, acesta e James, iar cu mama – Luna.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii