Selectați pagina

Azi începe săptămîna dezmăţului în Republica Moldova

Azi începe săptămîna dezmăţului în Republica Moldova

pederastiE primul an de cind s-a adoptat legea cu privire la egalitatea de sanse. Minoritatile sexuale, in acest an, pe linga un vast program de uriciuni, vor incerca sa desfasoare marsul homosexualilor pe ulitele Chisinaului. Duminica, de ziua femeilor mironosite, LGBT vor marsalui pe strada principala a capitalei – bulevardul Stefan cel Mare.

Sa-i opreasca Dumnezeu!

Vedeti si programul manifestarilor de peste saptamina.

Programul

celui de-al XII festival al comunităţii LGBT din Moldova

„Curcubeul peste Nistru”

14 mai, marţi

Agenţia de presă IPN

10.00 – 11.00 Conferinţa de presă pentru jurnalişti

Centrul de Informaţii „GENDERDOC-M”

11.30 – 12.00 Ceremonia solemnă de arborare a drapelului festivalului „Curcubeul peste Nistru”

13.00 – 15.00 Ceremonia de oficiere a relaţiilor de parteneriat

Muzeul Zemstvei

18.00 – 20.00 Deschiderea expoziţiei de fotografie „Propria cameră” *

15 mai, miercuri

Chişinău, Grădina publică „Ştefan cel Mare”

14.00 – 18.00 Acţiunea publică: Lasă un mesaj în susţinerea LGBT

Muzeul Zemstvei

18.30 – 20.30 Dezbaterea publică: Rădăcinele homofobiei în societatea noastră cea tolerantă

16 mai, joi

Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”

13.00 – 16.00 Biblioteca vie

Teritoriul clubului Jam Live Sound Club

21.00 – 21.30 Deschiderea solemnă a festivalului „Curcubeul peste Nistru”

21.30 – 22.00 Premierea învingătorilor concursului „Pentru promovarea în cadrul societăţii a unei atitudini tolerante faţă de LGBT şi pentru aportul în dezvoltarea mişcării comunităţii LGBT din Moldova”

22.00 – 23.00 Etapa finală a concursului „Mister Făt-Frumos – 2013”

23.00 – 03.00 Serata Pride

17 mai, vineri

Chişinău, strada Calea Orheiului

12.00 – 13.00 Depunerea de flori şi a unei ghirlande comemorative la Monumentul Victimelor Represiunilor Apartament Deschis, strada Bucureşti

20.00 – 03.00 KOMPOT

18 mai, sâmbătă

Sala de conferinţe, Hotelul Jolly Alon

12.00 – 16.00 Conferinţa consacrată celei de-a 15-ea aniversări a Centrului de Informaţii „GENDERDOC-M”: Parteneriatul – cheia succesului teatru-spălătorie

17.00 – 19.00 Spectacolul „Dragă Moldova, putem să ne pupăm puţin de tot?”

Teritoriul clubului Jam Live Sound Club

21.00 – 22.00 Ceremonia solemnă de închidere a festivalului

22.00 – 23.00 Competiţia finală la armwrestling între femei. Premierea laureaţilor concursului „Mister Făt-Frumos – 2013” şi laureatelor ale campionatului la armwrestling

23.00 – 04.00 Safer Sex Promotion Party

19 mai, duminică

Chişinău, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt

11.00 – 12.00 Marşul „LGBT pentru valorile tradiţionale”

*Expoziţia de fotografie „Propria cameră” poate fi vizitată la Muzeul Zemstvei, din 15 până la 19 mai.

Orele: 14.00-19.00. Intrarea liberă.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Oare nu va arde Dumnezeu Ţara aceasta cu foc?
  toate acestea pentru păcatele părinţilor, au intrat diavolii în oameni.
  De ne-am sfinţi noi, s-ar milostivi încă mai mult Bunul Dumnezeu, dar noi cu toţii pentru laşitatea noastră suntem de nimic în ochii Lui Dumnezeu (mă refer strict la mine).

  Lupta noastră nu este împotriva sângelui şi a cărnii, şi cum poţi să-l scapi pe cel ce se înneacă singur? numai cu rugăciunea!
  Să nu fi fost Mila Domnului, noi cu toţii avea să murim de păcate de moarte, tocmai de aceasta nu trebuie să-i urâm pe cei înşelaţi, ci să-i compătimim, Dumnezeu a aplecat copacul de 2 ori lui Iuda-vânzătorul, şi a 3-a oară şi-a întors privirea de la dânsul, aşa şi noi suntem datori să le vorbim că este zi şi este noapte, este cald şi este frig, este rău şi este bine, este veselie şi este chin, este viaţă şi este moarte, este voinţă liberă şi este responsabilitate, păi iată, dacă suntem creaturile Domnului Celui Viu, respirăm după Legea Lui Cea Sfântă, la fel şi răspuns va trebui să-i dăm după această clipă de vieţuire terestră.
  Să-i îndemnăm la pocăinţă ci nu să ne arătăm colţii.
  Că răul tot timpul a născut alt rău.
  Numai că, răsplata va fi după fapte, şi dacă nu le dăm noi moarte cu pietre – Domnul le va răsplăti.
  Iarăşi, să-i îndemnăm frăţeşte, pentru că să fie vreo rudă dea noastră (nu dă Doamne) în vre-un astfel de păcat, oare cum vom vorbi cu dânsa?

  Să nu uităm că, toţi suntem fraţi şi surori de la Adam şi Eva, protopărinţii noştri!
  şi jâdomasonii şi sataniştii, şi sodomiţii, însă selectează Bunul Dumnezeu după inima încolţită cu iubire şi nu priveşte la inima împietrită de patimi.
  Cu câţi prieteni stau să vorbesc, le intru în adâncul lor, şi observ cum stau legaţi cu ambele mâinile de trunchiul pierzării – patimă.
  Patima le este şi mamă şi hrană şi divan şi veselie.
  Şi nu le pot cu nimic ajuta, însă să nu uităm că la Domnul toate sunt cu putinţă, aşadar să rugăm Bunul Dumnezeu să-i întoarcă pe cei rătăciţi, să-şi mai reverse încă har deasupra noastră pentru pocăinţă, că nici timp nu mai e, nici viitor nu prea se vede.
  Sfântul Vasile Novicov din Tula zice, să ne salvăm pe noi din toate puterile, şi dacă Domnul ne va mai da (timp şi putere), să ne grăbim să-i salvăm şi pe apropiaţii nostri.
  să nu înceteze rugăciunea şi psalmul 26 cu binecuvântarea Duhovnicului.

  Răspuns
 2. Nelly

  Acum e prea tîrziu, oameni buni! Şi să vă daţi cu părerea, şi să acuzaţi, şi să compătimiţi! Sodomiţii îs ocrotiţi de lege. Trebuia să veniţi atunci cînd creştinii au fost să protesteze împotriva legalizării acestui păcat. Unde aţi fost atunci? Şi de păcatul acesta sunt vinoveţi în primul rînd ierarhii şi preoţii. Creştinii poate n-au ştiut, dar voi, păstorilor, trebuia să-i informaţi. Aşa a făcut Şefan cel Mare şi ceilalţi domnitori? Ruşine să ne fie nouă în primul rînd că n-am ştiut să ne apărăm credinţa şi valorile spirituale, iar nu acestor sodomiţi spurcaţi. Că de la ei nu mai ai ce cere, ei sunt mai jos ca animalele. Doamne-iartă-mă.

  Răspuns
 3. haş

  Indiferent ca indivizii acestia sunt ”ocrotiti” de lege, nu ratati ocazia, moldoveni, sa va sfintiti palmele si pumnii, punanad mana pe acestia. Fericit va fi cel ce ii va da la moaca vreunui homosexual! Sa venim in numar cat mai mare sa le impiedicam benchetuirea acestor orgiastici, scarnavi si bestii cu chip de om! Focul sa-i arda!

  Răspuns
 4. diana

  Oameni!!! sa nu lasam sa ne intre raul in case si in suflete.Cei de buna credinta si cu aspiratii marete – sa fim uniti pentru un viitor mai bun, mai curat!
  (pentru administratorii site-ului)-in cazul unor manifestari de amploare va rigam sa ne anuntati,poate, chiar prin mail.
  Va multumim!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке