Selectați pagina

Autorităţile impun noi măsuri privind desfășurarea activității Bisericii

Autorităţile impun noi măsuri privind desfășurarea activității Bisericii

Notă: Ne intoarcem spre comunism-ateism? Vremuri bune au venit? Autoritatile isi doresc sa nu mergeți la biserică, să nu va împărtăși-ți, sa nu va îngropați părinții, buneii după credința ortodoxă, sa așteptăm doar comenzi, caci sintem programabili si nu oameni cu suflet nemuritor care are nevoie de conexiunea cu biserică, pe care o construiește fiecare si împreună. Dumnezeu vine duminică de duminică la Sfînta Liturghie pentru noi toți. Să-L întîmpinăm cu măști si sa ne împărtășim prin măști? Biserică nu este facuta de om, ca omul sa dicteze, ea este creată de Dumnezeu, este sfînta duhovnicească si apostoleasca. SFINTA, deci care de pe pămînt este sfînta pentru a spune ce trebuie de facut in sînul bisericii. Doamne ajută tuturor.

marturisire cu masca

Autorităţile impun noi măsuri privind desfășurarea activității cultelor religioase

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță că au fost instituite noi măsuri de sănătate publică privind desfășurarea activității cultelor religioase.

În interiorul lăcașurilor se admite un număr limitat de persoane astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4 metri pătrați pentru fiecare persoană și să fie păstrată distanța socială de doi metri, transmite Știri.md.

Totodată, este necesar să se dezinfecteze obiectele și suprafețele o dată la 3-4 ore, precum și să se instaleze dozatoare cu soluție dezinfectantă.

Potrivit Ministerului Sănătății, se recomandă ca binecuvântarea să fie primită păstrând distanța de un metru și se va evita sărutarea obiectelor de cult.

Masca de protecție rămâne o măsură obligatorie pentru enoriași și creștini pe toată durata aflării în biserici.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке