Selectați pagina

Autoritățile de la Ierusalim au intervenit ferm contra propagandei homosexuale

Autoritățile de la Ierusalim au intervenit ferm contra propagandei homosexuale

Autoritățile de la Ierusalim au intervenit ferm contra propagandei homosexuale și au dat jos de pe o clădire a Ambasadei Statelor un banner uriaș prin care se celebra luna Gay Pride.  Pe vremuri, luna iunie era așteptată pentru a marca venirea verii, dar acum a devenit luna homosexualității.

https://www.facebook.com/jerusalemopenhouse1/photos/a.1440597736181596/2620370634870961/?type=3

Fără să stea să se uite că este vorba de ditamai Ambasada SUA, consiliul local de la Ierusalim a dispus îndepărtarea banner-ului în culorile curcubeului, argumentând că oficialii americani nu au cerut autorizație de la primărie. Simplu și eficient. O acțiune cu un evident caracter politic, pe care cel care a avut această inițiativă nici nu l-a ascuns.

„Oricine încearcă să pângărească Orașul Sfânt Ierusalim trebuie oprit. Fie că vorbim de un israelian și cu atât mai mult de un oaspete la noi în oraș”, a declarat Arieh King, vice-primarul orașului. „Sper ca municipalitatea să se miște rapid și eficient și să curețe această mizerie din orașul nostru”,  a mai spus oficialul local,  citat de „Jerusalem Post”.

La scurt timp, o echipă a primăriei a dat jos bannerul amplasat de altfel într-o zonă centrală a orașului, pentru maximă vizibilitate.

Evenimentul merită consemnat pentru că rar mai vezi în ziua de azi politicieni care să aibă curajul să se opună propagandei LGBT. Nu prea vezi nici în Occidentul atât de civilizat încât acceptă orice aiureală a acestei zgomotoase minorități, și cu atât mai puțin poți spera să vezi la București. Noi suntem aliniați valorilor occidentale, după cum îi place președintelui Iohannis să spună. La noi se susține promovarea „teoriei” de gen în școli așa că n-are rost să speri să găsești politicieni cu coloană verticală care să le spună verde-n față americanilor să nu umble cu mizerii propagandistice la noi în țară!

La noi corectitudinea politică a ajuns la un nivel așa de aberant încât poți vedea diverse oficine de propagandă plângându-le de milă bieților homosexuali, că vai ce greu le-a fost în pandemie. De parcă pentru noi ceilalți două luni de stare de urgență au fost ca un concediu pe o insulă tropicală.

”La nivelul organizației MozaiQ, a fost o perioadă dificilă. Persoanele LGBT s-au confruntat cu mai multe probleme, iar noi a trebuit să găsim rezolvarea de la chestiuni de șomaj tehnic, concediere, sărăcie, până la tratamentele persoanelor infectate cu HIV. Au fost persoane transgender care s-au confruntat cu mai multe probleme similiare, economice, iar pentru asociație a fost greu de gestionat. De asemenea, au fost tineri LGBT care au locuit cu părinții lor homofobi sau transfobi, iar acest lucru le-a afectat starea psihică și stima de sine.”, a declarat Vlad Viski, activist LGBT.  Plus că bieții de ei nici nu pot să-și țină parada de Gay Pride în actuala situație. Din nefericire, în România nu se găsește nimeni să le spună acestor minoritari „mai ușor cu propaganda”!

Sursa: https://www.jpost.com/israel-news/lgbtq-banner-removed-from-us-embassy-building-by-jerusalem-municipality-632523

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii