Atenție, VIDEO ȘOCANT!

Localnic ucrainean: “Ceva îngrozitor se va întâmpla în Ucraina în următoarele săptămâni”

Miscarea ultra-naționalistă Sector Dreapta (Pravi Sektor – Right sector) a dat publicității două înregistrări video şocante, care surprind cum sunt executați, cu sânge rece, doi proruși, de către membrii acestei organizații.

Spion rus EXECUTAT prin spânzurare:

[youtube]http://youtu.be/8Vbb-9Q3vbo[/youtube]

Polițist, EXECUTAT ÎN FAȚA FAMILIEI:

[youtube]http://youtu.be/8agvyiOIrlw[/youtube]

Pur și simplu îi taie beregata în fața soției. Se pare că nu s-a supus ordinelor.

Sursă : kavkazpress.ru

Consilier local din Grolivka, torturat şi ucis prin înecare după ce a fost răpit de bărbaţi necunoscuţi.

Tânărul al cărui cadavru a fost găsit pe 19 aprilie, alături de cel al fostului consilier local Volodymyr Rybak, într-un râu din apropierea Slaviansk, este Yuriy Popravko, 19 ani, student la socilogie şi drept. Pe trupul său au fost descoperite semne de tortură, la fel ca pe cadavrul fostului consilier.

ucisi-de-prorusi

Primarul din Harcov, ÎMPUȘCAT în SPATE

Primarul prorus al oraşului Harkov, din estul Ucrainei, a fost rănit grav, după ce a fost împuşcat, a anunţat luni primăria, citată de AFP.

Primarul a fost lovit de gloanţe în spate. Urmează să fie operat. Medicii luptă pentru viaţa lui”, a anunţat primăria, fără alte precizări, relatează Mediafax.

Kernes este cunoscut ca un apropiat al fostului președinte Viktor Ianukovici. Cert este doar faptul că Kernes a fost rănit în spate după ce persoane necunoscute au tras în el. Incidentul a avut loc la ora 12:00 dar nimeni nu a comunicat nici o informație despre locul unde a avut loc.

Sursa: stareanatiunii.ro