Selectați pagina

Atenţie, şoferi! Schimbări importante în circulaţia rutieră!

Atenţie, şoferi! Schimbări importante în circulaţia rutieră!

circulatie rutieraAtenţie, şoferi! În Regulamentul circulaţiei rutiere au apărut modificări. Printre acestea se numără noi obligaţii pentru participanţii în trafic,instalarea unor semne rutiere, dar şi trasarea unor noi marcaje rutiere.

Proiectul Regulamentului a fost aprobat în şedinţa Guvernului.

Potrivit proiectului, la oprirea autoturismului şoferul va fi obligat să prevină şi pasagerii să nu părăsească vehiculul în timpul controlului. Ei vor putea părăsi unitatea de transport doar cu permisiunea sau la dispoziţia agentului de circulaţiei.

De asemenea, pe carosabil vor apărea benzi rezonatoare longitudinale pentru a preveni ieşirea accidentală a maşinilor de pe carosabil.

La intersecţia drumurilor cu sens unic va apărea o săgeată de culoare verde pe fundal negru.

Copiii de până la 12 ani vor putea fi transportaţi doar dacă maşina este dotată cu pernă specială şi scaun de înălţare.

O altă propunere este interzicerea deplasărilor pe drumurile publice pe timp de noapte a maşinilor care au volanul amplasat pe partea dreaptă, cu excepţia celor aflaţi în trafic internaţional de tranzit.

Totodată, în zone cu risc ridicat de accidente vor apărea indicatoare cu caracter preventiv. Iar punctul negru evidenţiat va reprezinta sectorul de drum cu lungimea de maximum un kilometru în care au avut loc cinci accidente rutiere grave, într-o perioadă de cinci ani, soldate cu victime.

De asemenea, vor fi instalate indicatoare în zonele unde traficul va fi monitorizat electronic, dar şi marcaje care vor reprezenta locul de intersectare a carosabilelor.

Sursa: publika.md

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  “Potrivit proiectului, la oprirea autoturismului şoferul va fi obligat să prevină şi pasagerii să nu părăsească vehiculul în timpul controlului. Ei vor putea părăsi unitatea de transport doar cu permisiunea sau la dispoziţia agentului de circulaţiei.”

  Care este scopul?
  este foarte simplu, pentru ca să poată implanta cipuri în oamenii vii, pentru că cel ce are cip deja este mort.

  Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav ~ 30 de ani în urmă a proorocit despre această chestie diavolească, şi astăzi sataniştii le implementează.

  Cum să se salveze atunci cei drepţi?
  dacă nu va interveni ceva în viitorul apropiat – nimeni nu se va salva.

  Cei cu formularele nr.9 sunt monitorizaţi în primul rând, cu aceşti Creştini nu se vor ceremonia, şi din motiv că proorociile se schimbă, trebuie tot Creştinul să mărturisească că aflarea în acest sistem este pierzător, cel mai important este dezicerea de acte cu IDNP şi curăţarea sufletească care este posibilă doar prin smerenie.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *