Selectați pagina

Atenție! Republica Moldova. Lupta cu vaccinul.

Atenție! Republica Moldova. Lupta cu vaccinul.

Din cite cunoaștem, potrivit hotărîrii Curții Constituționale a Republicii Moldova din 22 ianuarie 2013, art. 52 p.6 al Legii privind supravegherea de stat a sănătății publice, a fost declarat drept constituțional. Astfel, vaccinarea forțată în Țara noastră continuă!

Dar continuă și credem că va birui și dragostea părinților față de odraslele sale, aceştia ca și cananianca continuă să strige către bunul Dumnezeu să- i scape de primejdia care survine în urma unor vaccinări.

De jure, se vor înainta de către avocații parlamentari propuneri de modificări a legii privind supravegherea de stat a sănătății publice. În acest sens a fost adresat un demers către Centrul pentru Drepturile Omului de către Comisia Sinodală pe probleme morale și sociale din cadrul Mitropoliei Moldovei.

Luînd în considerație necesitatea documentării cazurilor practice a persoanelor ce au avut de suferit în urma vaccinării precum și a persoanelor care din motive de convingere personală refuză vaccinarea obligatorie, rugăm părinții în cauză să ne contacteze la numărul de telefon 0 683 683 54 sau 0 688 38 635.

Demersul Comisie Sinodale pe probleme morale și sociale din cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Mitropolia Moldovei, precum și video integral al conferinței de presă privind protestul părinților de ași vaccina pruncii, se anexează.

demers

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qqcf5p4Tjhc[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *