Selectați pagina

ATENȚIE MARE! Ce NU SE VREA SĂ SE ȘTIE despre ANTICONCEPŢIONALE! VEZI ACUM… !

ATENȚIE MARE! Ce NU SE VREA SĂ SE ȘTIE despre ANTICONCEPŢIONALE! VEZI ACUM… !

Reclamele bine făcute ne spun că anticoncepţionalele sunt inofensive, că ele previn fecundarea. Nu este aşa! Cercetările recente (care nu sunt deloc mediatizate) ne arată că ele împiedică, de multe ori, embrionul deja fecundat să trăiască, să se implanteze la locul lui, adică îl omoară. După zămislire embrionului îi iau 7 zile ca acesta să meargă din trompă în uter. În următoarele 7 zile embrionul încearcă să se lipească de uter şi se formează placenta. Iar după încă 7 zile începe să bată inima.

Medicii spun că embrionul, ce are în el întreaga unicitate a omului ce se va naşte, poate trăi fără să fie fixat în uter timp de 14 zile, după care moare. Steriletul împiedică copilul să se lipească de uter şi aşa se produce avortul. În multe cazuri, pastilele hormonale actuale pot avea acelaşi efect, împiedică pruncul nou format de a se lipi de uter, deoarece doza de hormoni este uneori prea mică pentru a împiedica fecundarea propriu-zisă a ovulului.

În afara faptului că aceste proceduri sunt avortive, multe femei, după ce au folosit aceste pastile nu au mai putut să rămână însărcinate, întrucât se produc modificări nocive ale întregului organism.

Sursa: Sfaturi Ortodoxe.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке