Selectați pagina

ATENȚIE: ÎNCĂ O LEGE TOTALITARĂ ?

ATENȚIE: ÎNCĂ O LEGE TOTALITARĂ ?

SIX-MILLION-HOLOCAUST-MYTH-XPRTDupă ce prim-ministrul Filat s-a întors din deplasarea sa în Israel (desfășurată în perioada 14-16 mai 2012 și despre conținutul căreia presa nu a scris practic nimic), se tot zvonește că guvernarea Filat, la insistențele “prietenoase” ale “partenerilor externi” din Israel, pregătește pentru adoptare o nouă (fărăde)lege: legea privind interzicerea negării așa-numitului ”Holocaust”. Aceste zvonuri prind contur mai ales în urma zilei de ieri (28 ianuarie) cînd oficiali ai RM (Filat și Lupu) au participat la un concert de comemorare a victimelor ”Holocaustului” (detalii: http://tv7.md/ro/news/view?id=20023). La eveniment, Filat a declarat că deja a emis un ordin prin care o parte din Muzeul Național de Istorie și Arheologie va fi transformat în muzeul al ”Holocaustului”, acesta fiind doar primul pas. După aceasta urmează să se deschidă un muzeu aparte dedicat integral acestui mit.

Partea relevantă care constitutie esența evenimentului este discursul lui Alexandr Bilinkis, copreședinte al comunității evreilor din RM, care și-a permis de pe scenă să facă propagandă ieftină sub formă de întrebări retorice în favoarea adoptării legilor care vor cenzura libertatea gîndirii și exprimării: ”Cum s-a putut întîmpla ca în luminata Moldovă să lipsească legile privind interzicerea propagandei fascismului, a glorificării criminanilor naziști și a negării Holocaustului?”

Se cunoaște foarte bine că pentru activiști sioniști ca Bilinkis asemenea termeni manipulatorii ca ”propagandă nazistă/fascistă”, ”criminali naziști” se folosesc în orice situație în care cineva își exprimă, în virtutea dreptului la liberă exprimare, o idee sau o poziție care nu este conformă ideologiei sioniste și cenzurării istoriei recente a RM și României. Cu atît mai mult, ”negarea Holocaustului” este o lozincă care se lansează de trepădușii Israelului ori de cîte ori cineva își ”permite” să-și exprime simpla îndoială privind numărul real al victimelor acestui fenomen promovat cu insistență de mass-media.

De ce trebuie să ne îngrijoreze intenția adoptării unei astfel de legi? Pentru că ea se aplică eficient deja în mai multe țări: ani de pușcărie dacă îți exprimi îndoiala că a existat ”Holocaustul”. Și, atenție, nu doar îndoiala în însăși existența acestui mit, ci chiar simpla bănuială că nu ar fi murit chiar 6 milioane de evrei.

La moment, închei aici această încercare de a scoate la lumină noile intenții ale guvernării ”democratice” AIE (Alianța pentru Integrare Evreiască?). În continuare, cei care nu mănîncă tot ce zboară puteți studia cîteva materiale care nu se înscriu în propaganda sionistă a mitului ”Holocaustului”, materiale care încă mai pot fi găsite pe internet:

  • (VIDEO) Cum își justifică un evreu propriile minciuni despre ”Holocaust”
  • Minciuni profesorale. Holocaustul pe băncile școlii.
  •  Controversa ”Holocaustului”: A pune întrebări este o crimă?

P.S. De ce în titlul acestui articol scrie ”încă o lege totalitară”? Pentru că guvernarea actuală are deja un precedent: 25 mai 2012 – data neagră în istoria acestei țări – adoptarea de către ”aleșii poporului” a celei mai intolerante și antidemocratice ”legi” de pînă acum (detalii: Legea antidiscriminare – ce drepturi pierzi tu?)

mdn.md

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке