Selectați pagina

Atenţie! Coduri pentru Biserici!

Atenţie! Coduri pentru Biserici!

BisericaLa momentul de fata, toate comunitatile religioase din Republica Moldova, sunt indemnate sa se reinregistreze la Ministerul justitiei. Acest indemn este motivat de prevederile legii RM cu privire la cultele religioase si partile lor componente. Pentru reinregistrare, parohiilor li se propune un nou statut, iar dupa reinregistrare li se elibereaza noi certificate. Ca de obicei, lucrurile par a fi doar in folosul comunitatii, deci a crestinilor. Cu toate acestea, redactia ziarului Aparatorul tine sa avertizeze toti crestinii si preotii ca in momentul reinregistrarii comunitatii religioase, acesteia i se va atribui un cod de identitate (IDNO) neschimbat. Desigur, este inaccetabil, atit pentru un crestin cit si pentru o comunitate sa renunte la numele sau in schimbul unui cod de identitate. Spre exemplu, parohia “Sfinta Treime”, din momentul atribuirii codului de identificare, inceteaza de a mai fi identificata prin numele sau (“Sfinta Treime”), acesta devenind doar o simpla informatie despre comunitate, numele parohiei din acel moment devenind deja codul de identificare si doar el.

Aducem la cunostinta preotilor-parohi si membrilor consiilor parohiale ca reinregistrarea comunitatilor religioase nu este obligatorie conform legislatiei in vigoare. Deci toti cei care nu doresc sa primeasca un cod de identificare pentru parohie, sunt indemnati sa pastreze certificatele vechi de inregistrare si sa nu inregistreze careva statute sau acte noi la Ministerul de justitie.

Desigur apare intrebarea: ce facem cu Chisinau Gaz si Union Fenosa? Acestea nu mai primesc plati ches, iar pentru a incheia un contract de prestari-servicii cu organizatiile date este nevoie de noul certificat de inregistrare a comunitatii religioase, desigur cu IDNO.

Raspunsul e simplu: preotul care intelege gravitatea primirii codului de identificare pe Biserica, pentru a solutiona juridic problema cu lumina si gazul, va incheia un contract de colaborare intre comunitate si paroh, apoi ca paroh va deschide un cont bancar prin care va achita facturile comunitatii.

Deci, toate amenintarile ca ve-ti fi deconectati de la lumina electrica si gaz in cazul in care nu va hotariti sa reinregistrati comunitatea, deocamdata nu au nici un suport juridic.

Doamne ajuta tuturor celor care sunt dispusi sa opuna rezistenta acestui sistem satanic!

Hristos a Inviat!

redactia Aparatorl

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Preoţii care nu cunosc ce înseamnă IDNO sau numărul lui antihrist pe Biserică, este acela că biserica (zidurile) se transmite în stăpânirea unui diavol, conform Dumnezeieştilor descoperiri.

  Răspuns
 2. Sceptic

  Nu înţeleg ce rău ar fi dacă s-ar accepta documentele impuse de stat, doar scrie clar în Biblie la Romani 13:1-2
  “Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.
  Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu. Iar cel ce se împotrivesc îşi vor lua osândă.”
  Or mişcarea anti-documente e o mişcare de sorginte sectară, apărută prin anii 60-70 ai secolului trecut, la adventişti, şi mai apoi împrumutată de careva ortodocşi mai habotnici.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Cu adevărat!
   Dar spuneţi-mi vă rog, de la Dumnezeu este sodomia legalizată, musulmanismul, avorturile legalizate, paradele gey, electronizarea mondială obligatorie?

   ce înseamnă cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos, “nu poţi sluji şi Lui DUMNEZEU şi lui mamona”, “Şi fumul ei se ridică în vecii vecilor!” – asta cei ce vor primi pecetea 666-semnul avutziei shi a lui antihrist.

   Nu vă amăgiţi, şi nici pe alţii nu-I smintiţi.
   Pe ucigaşi şi hoţi trebuie de a-i goni din ţară!
   Cum poţi să faci ascultare mai-marelui tău care-ţi ordonă să sari în foc sau în fântână?
   Nu este stăpânire să nu fie de la Dumnezeu, înseamnă că dacă această grupare de hotzi-mincinoshi nu are grijă de ţară – este evident ca nu e de la Dumnezeu.
   Pentru ce are omul minte? Ca să poată mânca şi bea şi să se distreze în desfrâurile cele mai urâcioase?
   Omului îi este dată minte pentru ca să-şi poată lucra mântuirea şi pentru ca să poată diferenţia cât de mult iubeşte Dumnezeu pe om şi câte face pentru dânsul, şi invers, cât de puţin iubeşte omul pe Tatăl său care i-a dat viaţă şi nu face nimic pentru Dumnezeu şi pentru Numele Cel Sfânt Al Lui.
   A toţi care se amăgesc – ştie iadul de dânşii.
   Mântuirea nu se lucrează cu lenea-n spate şi nici în veselii, ci prin cele mai insuportabile scârbe şi cu mulţumirea din suflet pentru toate întru Slava Preasfintei Treimi!
   “Împărăţia Cerurilor se ia cu assault”!

 3. marele Păcătos

  acum merge predarea bisericilor în mâinile spurcatului antihrist.
  uniunea europeană este împărăţia de unde a luat naştere sătănuţă, şi acum tot această jidovime spurcată sileşte pe toţi şi pe toate să fie numerotat, pentru că un ieromonah îmi zicea, chiar când v-a fi antihrist, bisericile vor sluji Lui Dumnezeu, pentru că “nici porţie iadului nu o va birui”.
  Aha, bine, numai că nu înţeleg ce să birui când deja e în stăpânirea iadului? cu 666 în statut.
  Fiecare biserică are câte un înger care poartă grijă de ea, a când bisericii i se dă 666 în locul denumirei care i s-a dat în cinstea vre-unui Sfânt, atunci Îngeraşul pleacă plângând, şi vine un drăculean în stăpânire.

  Patriarhii zic pecetea e în regulă, Dumnezeu oricum e înlăuntrul nostru.

  Sfinţii au zis, cei care se roagă la slujbe pentru conducere îşi va lua osândă aşa cum nici n-au visat măcar. Asta se referă la ruşi, pentru că conducerea e jidovească, slugile lui antihrist.

  De ce să nu spunem că şi la noi conducerea e jidovească?
  jidov înseamnă credinţă, credinţă în diavol prin fapte.

  Cei care împlineşte condiţiile UE automat devin jidovi, precum zice Sfântul Iosiv Voloţkii.

  Lumina se duce peste tot, nu spre acuzare ci spre luminarea celor care nu li s-a descoperit, pentru că un Sfânt a zis, când mărturiseşti adevărul – îi ajuţi Lui Dumnezeu.

  Marele Sfânt Grigorie cel Nou (Rasputin) zicea, “Duma (de stat) este o şatră de câini care se rod între dânşii, însă pe cel străin în a lor şatră nu-i permite să intre. De gonit trebuie această dumă”.

  La noi e analogic.

  Răspuns
 4. nume

  Oameni buni, raspundeti, va rog frumos, ce se face cu acele biserici care primesc IDNO?
  Se poate de dus, cu toate ca fac parte din Mitropolia Moldovei?

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *